...
Napisał(a)
ja ***e co wy z tymi cenami epo... przeciez cykl na poziomie amatorskim to wydatek 400-600zl... pozostaje jednak kwestia wiedzy i kontroli skladu krwii...
...
Napisał(a)
no pewnie ze nie, ale tez nie jest to jakas wielka suma jak ktos kiedys mowil ze cykl z epo to wydatek 6000-7000zł...
...
Napisał(a)
Kazam dzieki bardzo za odpowiedz. Szkoda ze wczesniej nie trafilem na kogos takiego jak ty bo teraz juz nie zdaze kupic a dojscia i pieniadze mam. moglem wsumie napisac wczensiej moje pytanie ale bylem na obozie treningowym i nie mialem dostepu do neta. Jednak wielkie dzieki, fajnie ze jest tutaj jeszcze ktos kto moze potraktowac powaznie kogos kto zadaje pytanie i wie duuuuzo mniej niz odpowiadajacy na nie, bo wiekszosc tylko potrafi sie z nich smiac... Panowie po co to wszystko, cale forum? normalne ze jezeli ktos przychodzi i sie o cos pyta to nie jest poinformowany. Dla was takie pytanie to moze podstawa wiedzy, ale dla innych nie. nie zadalem pytania typu: chce zrobic 10 kilo w tydzien czy DM mi w tym pomoze, albo jak rozpisac cykl mety czy kreatyny. Pomyslcie na tym zanim nastepnym razem bedziecie chcieli kogos wysmiac. Pozdr
...
Napisał(a)
ale zadales pytanie typu: co mam wziąśc bo jutro mam zawody??? a ja na to: buahahahahaha 

zyc szybko umierac mlodo i h**...ON
"Popatrzcie tylko na wypowiedzi Samowara to jest jakis spamer!
Zawsze daje tylko te ""a wypowiedzi zadnej!"
...
Napisał(a)
ale fosfokreatyna daje efekt natychmiastowy, wiec samowar przyznaj sie ze jestes burakiem i dales dupy go wysmiewajac...

...
Napisał(a)
jestem burakiem dalem dupy cie wysmiewajac fosfokreatyna daje przeciez efekt natychmiastowy 

...
Napisał(a)
KAZAM:turlaj dropsa, gryz wafla ,czochraj bobra, i s*** marchewke 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!