elo elo
...
Napisał(a)
witam czy podjadał ktos oxandrolon z AXIO LABS ?? jak opinie? dobry towar? jest to oxa? dzieki za odp.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
np.???Też mnie ciekawi ten środek,Aras84 mógłbyś wymienić kilka pewnych firm??
...
Napisał(a)
nie ma pewnych jeśli chodzi o oxę
ja bym brał phoenixa, chyba, że masz dostęp do jakiejś apteki, ale wychodzi b. drogo bo stężenie przeważnie 2,5 mg

ja bym brał phoenixa, chyba, że masz dostęp do jakiejś apteki, ale wychodzi b. drogo bo stężenie przeważnie 2,5 mg
...
Napisał(a)
No bonavar z body reserch ma 2,5mg/tab 30tab i cena wyzsza jak 1 szt atomika czy phenixa 50tab 10mg.
Te dwie ostatnio z opinii zaslyszanych ludzie sobie chwala
Te dwie ostatnio z opinii zaslyszanych ludzie sobie chwala
...
Napisał(a)
a taka firma jak Spa Milano to chyba była oxa apteczna i podobno ładnie klepała,prawda to?Idzie to jeszcze dostać?
...
Napisał(a)
mam 200 oxy finixa i tak mnie wlasnie kusi 6tyg po 50mg
ale powiedzcie mi jak to z tym apetytem,naprawde tak sieda ze nie mozna wdusic w siebie nic? moze ghrp na to pomoze

ale powiedzcie mi jak to z tym apetytem,naprawde tak sieda ze nie mozna wdusic w siebie nic? moze ghrp na to pomoze

DreamChaser
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!