elo elo
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kiedys mieli dobry tren i wino ale to bylo z 3 lata temu. Pozniej sluch zaginal o tym UG a jak jest teraz to nie wiem

...
Napisał(a)
greater to podobno lyka w innym opakowaniu. pare lat temu moj kolega dostal butelka wina gratis, na testy, to miala byc promocja firmy chyba. wyszla za.je.bis.cie, skonczyl w szpitalu. mial jakis ropien po tym gownie i czyszczenie barku.
robili taki syf, ze szybko zniklo to cos z rynku. ciekawe skad to wykopales ?
robili taki syf, ze szybko zniklo to cos z rynku. ciekawe skad to wykopales ?
...
Napisał(a)
jest ta firma na rynku spaun. ok 4lata temu deca byla bdb. teraz to raczej brak opinii o tej firmie.
HIGH LIFE
...
Napisał(a)
kupiłem pare butelek po 2ml, data waznosci jeszcze ok , butelki tez wygladaja niezle, elegancko zakapslowane, wczesniej juz waliłem npp z innej produkcji i była dobra bomba, a ten sok z greatera nie rózni raczej ani kosystencja, ani barwa, ani zapachem. wydaje mi sie ze powinno działac
elo elo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!