Od jakiegoś czasu mam problem: czasami budzę się w nocy, cały zlany zimnym potem (nie mam żadnych koszmarów ani nic takiego). Dzieje się tak od momentu, w którym zacząłem brać ZMA (Dynamitze z-force), oprócz tego na wieczór wcinam zawsze pół kostki twarogu. Ale czasami pocę się nawet jak nie zjem / nie wezmę ZMA. Czy jest to normalny efekt uboczny zma/tribulusa, czy może przedawkowanie tych witamin? A może organizm w nocy wytwarza więcej energii na trawienie białka i przez to ten pot?
...
Witam!
Od jakiegoś czasu mam problem: czasami budzę się w nocy, cały zlany zimnym potem (nie mam żadnych koszmarów ani nic takiego). Dzieje się tak od momentu, w którym zacząłem brać ZMA (Dynamitze z-force), oprócz tego na wieczór wcinam zawsze pół kostki twarogu. Ale czasami pocę się nawet jak nie zjem / nie wezmę ZMA. Czy jest to normalny efekt uboczny zma/tribulusa, czy może przedawkowanie tych witamin? A może organizm w nocy wytwarza więcej energii na trawienie białka i przez to ten pot?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Nie mam pojęcia ale mi też się to zdarza,wstaje cały mokry od potu..
Więc się podłącze pod temat jeśli można..Pozdro
Więc się podłącze pod temat jeśli można..Pozdro
"Kto walczy - czasem przegrywa.
Kto nie walczy przegrywa zawsze"
...
Może to być oznaka tarczycy. Ale ja odkąd pamiętam budzę się rano mokry a tarczycę mam zdrową
Eldo
"Mszczą się słabi, nawiedzeni chcą cię zbawić."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz