Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
577
witam was
chce sie dowiedziec wiecej szczegolow na temat owego suplementu czy jest on skuteczny w redukcji , czy ma jakies skutki uboczne, czy jest mocniejszy od thermo speeda i ogolnie czy oplaca sie w niego zainwestowac i jakich moge spodziewac sie efektow.
Szacuny
369
Napisanych postów
8676
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
130653
jeszcze co do zamulania przed treningiem- napisz jak DOKŁADNIE wygląda ten posilek. jakie produkty, jaka ich gramatura? mozliwe, że masz tam zbyt duzo ww i stąd cie zamula, albo złe ich źrodła
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
577
a moze cos wiedziec bys mi o nim powiedzial czy rzeczywiscie jest tak dobry jak to wiekszosc userow sie wypowiada na jego temat. Mocniejszy od tse ? skutki uboczne jakies ? nie ma zadnych przeciwskazan zebym mogl sie czegos obawiac?
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
577
no tylko ze , jesli spozywam weglowodany, bez znaczenia czy to ryz, czy makaron ciemny , i nie wazne czy 1h po jedzeniu cwicze, czy 2h czy 3h zawsze mam pelny zoladek i nie mam takich checi do cwiczen jak np. zjem carbo i zaczne cwiczyc. Poprostu czuje jak by te weglowodany nie dodawaly mi energi wrecz przeciwnie zamulaly i zniechecaly.
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
577
u mnie wyglada to tak posilek 1. 2 jaja , owsianka do tego 2 tabs witamin multiple sport i 2 lecytyny, drugi posilek w pracy to juz jest inny bo 4 kromki chleba razowego z zoltym serem i szynka. posilek 3 : schabowy , ryz, surowki posilek 4 Ryż i tutaj albo mielony, albo filety z kurczaka roznie jadam no i na kolacje praktyczni nie jem nic, szklanka mleka i do tego 2 kapsy MZB z olimpu
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
577
nie zalezy mi na masie bo mase mam waze 94 kg przy wzroscie 191 chce poprostu zrobic sobie troche rzezby a myslalem ze ten spalacz mi pomoze, wiem o tym ze powinienem ograniczyc weglowodany, ale nie ogranicze z tego wzgledu ze ja cwicze dziennie po 2h bez dnia odpoczynku , biore do tego Bcaa , jest tak ciezko ze juz nie daje rady cwiczen ale jak postanowilem tak chce zrobic dlatego glodzic sie nie chce. MZB MAGNEZ lepiej sie wchlania w obecnosci wapnia i to wyczytalem z jednego z forum tutaj
Szacuny
0
Napisanych postów
120
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
577
moze ze jestem w bledzie to w takim razie natrafilem na bzdure, ale ja za to nic nie moge ze niektorzy na forum takie bzdury wypisuja. bede wiedzial juz dzieki :)