Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
733
Soczewek też próbowałem ale na moim oku się kręciły i świat "pływał"
Chciałbym takie okularki jak Davids ale narazie po wielu poszukiwaniach znalazłem coś takiego jak miał Grant
Szacuny
2
Napisanych postów
215
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3654
Jak nie chcesz miec zywy 'Malysz' jak moj kumpel to zdecydowenie bierz te drugie . Patrzac na rysunek wygladaja tez na wygodniejsze i zapewniajace wiekszy kat widzenia.
Jeśli nie masz nic do ukrycia, nie dziw się, że kobiety ziewają na Twój widok
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8
Witaj!!
Słuchaj, oglądałem Twoj post odnośnie okularów sportowych. Ja teraz jestem w temacie, bo po 5latach soczewek jakąś mam lipę z oczami i nie mogę po prostu, a chce grać w kosza.
Kupiłem se właśnie takie podobne jak ten model jeden który wkleiłeś, ale jak zobaczyłem te 2 co pokazujesz - takie jak amare stoudemire - to malo nie wykitowałem!!! Gdzie to znalazłeś człowieku? Jaka kasa? Możesz coś więcej powiedzieć?
Wiem, że to było 2004 :D Ale bardzo by mi zależało na takiej informacji, stary, bardzo prosze o jakiegoś cyna. No i powiedz, czy sie jakoś sprawdzaja i w ogole :)
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8
Przepraszam za double posta, ale moje zdumienie polega na tym, że jeszcze nigdzie nie znalazłem tych gogli model 2 żeby były korekcyjne. Czy te Twoje są korekcyjne czy tylko ochronne?