SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

interpretacja wyników tarczycy

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 393

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 71 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 4655
Witam

proszę osoby które znają się na temacie o wypowiedzenie się na temat wklejonych niżej wyników badania krwi pod kątem tarczycy.

TSH 4,1 μIU/ml 0,270 — 4,200
FT4 18,5 pmol/l 12,00 — 22,00
FT3 5,75 pmol/l 3,10 — 6,80

niby wsyztko w normie ale czy aby wyniki nie są niepokojące ?

Sa­moza­par­cie i wo­la wal­ki kręgosłupem moich marzeń

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta Doradca
Ekspert
Szacuny 2109 Napisanych postów 49893 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 492541
Są blisko górnych granicy także należałoby skonsultować się z lekarzem.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zespół cieśni nadgarstka. Ćwiczenia.

injelly