Mam maly problem. Dosyc duzo gram w pilke nozna i jestem dobra na obronie, jednak chcialabym zaczac grac ofensywnie. Nie wiem jednak jak przeprowadzac treningi aby pocwiczyc gre do przodu pola. Moze ktos moglby mi pomoc i napisac przykladowe cwiczenia, aby udoskonalic gre ofensywna? Bylabym wdzieczna i z gory thx!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na dobry początek ustaw sobie jakieś paliki i rób slalom z piłką pomiędzy tymi palikami.
Następnie wraz z partnerem lub partnerką wymieniaj podania przesuwając się do przodu.
Kolejnym ćwiczeniem będzie tzw. obiegnięcie za plecy, czyli podanie piłki do partnera i obiegnięcie go za jego plecami wychodząc na "wolne pole".
Jak opanujesz te ćwiczenia to wtedy poczujesz się pewniej aby "ruszyć" do przodu.
Następnie wraz z partnerem lub partnerką wymieniaj podania przesuwając się do przodu.
Kolejnym ćwiczeniem będzie tzw. obiegnięcie za plecy, czyli podanie piłki do partnera i obiegnięcie go za jego plecami wychodząc na "wolne pole".
Jak opanujesz te ćwiczenia to wtedy poczujesz się pewniej aby "ruszyć" do przodu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!