...
Napisał(a)
wziełem juz decki 4 shoty po 400mg i nie widze po soebie zadnych efektów czy to za wczesnie?czy to dopiero potem bedzie to widoczne?odpowiedzcie ale nie jedzcie po mnie :P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Też robiłem ostatni cykl na dece i skutki jej działania zacząłem odczuwać po 5-6 tyg, także chyba nie ma reguły
...
Napisał(a)
rozpisz cykl dokladnie i napisz jaka masz dece
...
Napisał(a)
dawka / środek/ częstotliwość brania
400mg Deca co7dni
100mg Test Propenicum co3dni
400mg Deca co7dni
100mg Test Propenicum co3dni
...
Napisał(a)
siła mi dobrze wchodzi wziąłem juz 8 shotow i wypchnałem juz 11kg więcej:P
...
Napisał(a)
ja tak mialem wiec tak pisze.
wg Ciebie kiedy jest szczyt?
Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2007-08-08 12:54:02
wg Ciebie kiedy jest szczyt?
Zmieniony przez - jordanwlkp w dniu 2007-08-08 12:54:02
DreamChaser
...
Napisał(a)
Napisales o o widocznych przystostach a nie o szczycie.
Przy poltrwaniu 3tyg najwyzsze stezenie osiagniesz wbijajac 4 strzala gdy schodzi dopiero pierwszy. czyli przy biciu e7d jest to poczatek 4 tygodnia.
Potem stezenie teoretycznie jest na rownym poziomie bo cykl sie powtarza, schodzi jeden wchodzi nastepny.
Ale glownie mowie o wlasnym doswiadczeniu ze po 4 tygodniach waga juz byla do przodu
Przy poltrwaniu 3tyg najwyzsze stezenie osiagniesz wbijajac 4 strzala gdy schodzi dopiero pierwszy. czyli przy biciu e7d jest to poczatek 4 tygodnia.
Potem stezenie teoretycznie jest na rownym poziomie bo cykl sie powtarza, schodzi jeden wchodzi nastepny.
Ale glownie mowie o wlasnym doswiadczeniu ze po 4 tygodniach waga juz byla do przodu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!