...
Napisał(a)
Witam, mam na szybko pytanie, wiadomo ze cwiczac niszczymy wlokna, trzymajac diete odbudujemy je z nadwyzka i to powoduje przyrost, a co jesliby trenowac bez diety, czyli zwykly tryb odzywiania przecietnego polaka, niszczymy wlokna na treningu, ale diety brak, wiec na logike odbuduja sie, ale w mniejszej ilosci niz przed treningiem, czyli wystepuje spadek. Dobrze rozumuje ? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak pytasz raz to poczekaj a nie dublujesz tematy, czasami nie ma tu nikogo kto by mógł odpowiedzieć.
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
...
Napisał(a)
Kolega ćwiczy 5 lat bez diety , doszedł do swojego celu (6-7% otłuszczenia), bez diety można tylko dłużej.
...
Napisał(a)
Skąd wiesz że bez diety? Może układa i je intuicyjnie i trafia dobrze z zapotrzebowaniem. Jak ma bf 6-7% to ma albo zaj**iscie ułożoną dietę, albo jest masakrycznie chudy bo tak niski bf to ciężko uzyskać stosując nawet spalacze itp.
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
...
Napisał(a)
wiem że bez diety bo widzę co je na co dzień ; ) mieszkałem z nim 4 miesiące i jadł co mu w łapę wpadnie kiedy tylko poczuł głód , parówki , bigosy , schabowe etc.
Polecane artykuły