hej, proszę o małą pomoc. czy jest tu jakaś oznaka gino? nie wyczuwam guzka , nie swędzi, nie piecze, nie boli. lewy sutek jest opadnięty od prawego delikatnie. wydaje mi się więcej tłuszczu pod piersią lewą.

...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zmieniło się coś ostatnio w wyglądzie klatki, że się martwisz? Brałeś coś?
...
Napisał(a)
deka + tesc cypio. mix combo-med. 400mg deki i tescia na tydz. nie oblokowalem sie. cykl trwal jakies 2 miesiace. to byla moja glupota i nie znajomosc. .. czy sie zmienilo nie wiem. jakis obsesji dostalem. cos mi nie gra
...
Napisał(a)
Czujesz ból kiedy macasz sobie te sutki? Jeżeli brałeś koks, a dodatkowo się nie odblokowałeś, to istnieje duże ryzyko, że układ hormonalny zaszalał, czego wynikiem może być gino.
...
Napisał(a)
skończyłem 3 miechy temu. żadnego bólu nie czuje, ani guzka . chyba ze nie potrafię takowego guzka wynaleźć , bo źle szukam.
...
Napisał(a)
Najlepiej zrobisz, jeżeli udasz się do lekarza rodzinnego. On to obejrzy i wyda jakieś zalecenia. Tylko nie wstydź się mówić, że brałeś, bo to ma znaczenie.
...
Napisał(a)
do rodzinnego to nawet nie idź bo oni gowno wiedza i predzej ci zaszkodza niz pomoga w przypadku gino.. nie wyglada to zle aczkolwiek jak bedziesz nadal bil towar bez głowy to może wyskoczyc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!