Szacuny
2
Napisanych postów
287
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2347
witam mam problem z wlosami na glowie chodzi o to ze mi wypadaja...
wiec tak dlugo juz uzywam gelu do wlosow od kad pamietam czy to wypadanie wlosow jest tym spowodowane? ze wlosy sa slabione?
poradzcie mi prosze jakies dobre plyny czy cos takiego
pozdrawiam
a jakiego żelu używasz? jak jakiegoś za 3 zl to może i być od tego, może też nakładasz kosmiczne ilości tego specyfiku,
jak chcesz miec pewność że to ten żel to go odstaw na jakis czas i zobaczysz czy nadal wypadają, jesli tak tzn że nie od tego, albo zmień na inny
włosy moga wypadek z róznych przyczyn, od stresu po niedożywienie i jeszcze inne
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
16
Napisanych postów
210
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8750
mi masakrycznie wychodziły kłaki :P
najpierw po operacji wyrostka i prawdopodobnie było to spowodowane narkozą, brałam DROMIN i naprawde mi pomógł już po paru dniach
po jakimś czasie znów sie zaczęło i było to spowodowane brakiem składnika w moim organizmie i moim d****izmem (zła i uboga "dieta") :P (ogólnie mam anemie od dziecka) czyli żelaza, brałam ascofer przez 2-3miechy i na razie nie musze sie martwić szczotką pełną kudłów
niedawno dermatolog przepisał mi środek LOXON 5%, właśnie do wcierania, hm, wydaje mi sie że nieco pomógł, jednak więcej chyba zawdzięczam żelazu ;) drogie to troche jest, więc na początek porób badania i spróbuj ten DROMIN (drożdzowy i dobry też na paznokcie, cere)
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
560
Moge z calego serca polecic jeszcze szampony, odzywki i kapsulki wzmacniajace wlosy firmy Radical. Szczegolnie zestaw kapsulek - kuracja miesieczna kosztuje ok 33pln i jest najlepszym, moim zdaniem, specyfikiem przeciw wypadaniu wlosow.
Szacuny
2
Napisanych postów
287
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2347
sluchajcie mam cos takiego: wosk do wlosow, jakis Petrole Lotion to jest plyn z nafta kosmetyczna i chlorofilem i jeszzce taki maly spray Loxon 2% -to jest plyn do stosowania na skore glowy(pobudza porost wlosow) jeszcze jest niby 5% ale to wezme jak to skoncze...jak myslicie moze byc? narazie?
aha i chyba kupie sobie to co radzicie. troche tego bedzie;P pozdrawiam