Szacuny
7
Napisanych postów
1176
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17372
Kupowany w Czechach.. Wczoraj wziełem pierwsza tabletke, nic nie poczułem dziś wziełem dwie i zaczeło mnie po około 1h lekko telepać, tempetatura około 36,8.
60 tabl.. myślę że na 12 dniowy cykl będzie idealne.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
start : 131kg / obecnie : 119,4kg / cel : 105kg
Szacuny
7
Napisanych postów
1176
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17372
Dziwne, zmierzyłem temperature teraz i wychodzi ze mam 36,6 .. ale szczerze nie czuje jakoś przypływu ciepła, mam tylko sucho w ustach i ręce mi się telepią... trzeba jutro zwiększyć dawkę. Zobaczymy jeszcze jak na aerobach będzie pot leciał, dziś planuje 30 minut intensywnego biegania..
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
start : 131kg / obecnie : 119,4kg / cel : 105kg
Szacuny
3
Napisanych postów
455
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6338
Clen jak sie rozkreca narpierw sie telepiesz okolo 3 dni potem jak przestaje mocno trzepac temp sie podnosi. 2 tab to nie duza dawka to jest clen 0,02 mg wiec 4-6 mozna dojsc. Ja doszlem do 4 i mi wystarczylo ale to zalezy od organizmu(jak czule sa receptory) pozatym dzialanie sie kumuluje po paru dniach. Stopniowo mozesz zwiekszac dawke co 2 dni dokladaj jedna az dojdziesz do 4.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
147
Witam wszystkich odkope troche temat poniewaz przejrzałem sporo i clenie i niechce zakladać nowego dla moich warunków treningu itp ...
Wzrost: 186
waga: 110
trening: 3 razy w tygodniu BJJ w niedziele bieganie poza tym troche siłki
oczekiwania ... zejscie do ok. 98kg do 20kwietnia (zawody)
Sprawa wyglada nastepujaco w piatek przyjdzie mi clen pokazany na fotce poza tylko bcaa i karnityna
pytanie: czy brac clena 2tyg on 2 off czy dojsc do maxa i robic 2 dni przerwy i 2 dni brać??
diete oczywiscie trzymam.
na poczatku zaczyłem od thermospeeda i karnityny potem thyroterm potem venom 3.0 no ale nie chciałem juz wydawać kasy na cos co słabo działa a mysle ze clen pomoze poza tym znalesc efke to niewiem chyba na zupełnej wsi mieszkam ...
jakby ktos mogł szybko ładnie odpisać byłbym wdzieczny pozdrawiam