witam mam pytanie. Od paru miesięcy mam problemy gastrologiczne. odczuwam ból w lewym boku. Usg wątroby i kolonoskopia niczego nie wykazały. Ponieważ mieszkam za granicą zacząłem czytać w internecie na te tematy. Po jakimś czasie zaobserwowałem w kale cienki czerwone niteczki. w powiększeniu mają kolor żółty i wyglądają jak segmentowate robaki . robiłem zdjęcia przy pomocy jubilerskiego szkła powiększającego . Powiem szczerze że mój lekarz pierwszego kontaktu chyba ma mnie już dość , i waham się poinformować go o tym żeby nie wyjść na hipochondryka. Ale czy jest możliwe żesą to owsiki. czytałem o nich i z opisów wynika że są one większych rozmiarów. Czy ja w jakiś sposób mógł bym wysłać do ciebie szanowny ekspercie zdjęcia jakie zrobiłem tym czerwonym (żółtym) niteczkom. zdjęcia pokazują tylko te niteczki na białym (w tym wypadku wanna tle)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Do polski przyjedź badania zrobić za granica maja w d...e
Mój brat zarazil sie bakteria w UK
leczyl sie w Polsce
Syfskie jedziecie tam maja
Mój brat zarazil sie bakteria w UK
leczyl sie w Polsce
Syfskie jedziecie tam maja
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Estradiol poniżej normy. Czy to normalne ?
Następny temat