Witam. Pytanie do osób które brały Black Mambe, czy to możliwe żeby były bez logo na tabsach? Bo zawsze jak brałem miały specyficzny zapach oraz logo a teraz zamówiłem z innego miejsca i zapachu brak(neutralny) i bez logo. Czy możliwe że ktoś wałek na mnie zrobił?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Ja miałem raz ten produkt z kapsami ze znakiem głowy żmii. Jeden kumpel z siłki miał opakowanie BLACK MAMBy , a na tabletkach zamiast znaku żmii była literka "D" jak z "Diablos Eca Fire" (oba produkty są tej samej firmy). Jednak jak się zamieniliśmy kapsami przed treningiem to klepało podobnie.
...
Ostatnio było juz o tym, rzekomo tylko te z logo napewno oryginalne i działające
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Gdybym nie miał wcześniej oryginalnych to bym pewnie nawet nie zauważył. Musi być duzo już ludzi oszukanych przez tego oszusta z alledrogo.
...
Allegro to zawsze loteria.
...
jakbyz znalazl z 2-3 osoby chetne napisac z Toba zgloszenie to mozna by bylo sie pokusic, tak to jedynie do allegro o zwrot kasy mozna powalczyc.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Wystarczy wejść na allegro i tylko on ma Black Mambe po 99zl, a pozostali ok. 120zl więc uwaga bo sprzedaje podroby i jest wyjątkowo nie miły oraz dużo razy mi już ublizyl mailowo gdy się dopominam o zwrot kasy.
...
Z burakami się nie robi interesów, a jezeli już będziesz chciał sprawę wyjaśnić z allegro np. nie wchodź w szczegóły co do tego co powinna ona zawierać... Mimo wszystko efka jest na czarnej liście.
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2014-06-14 20:05:59
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2014-06-14 20:05:59
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz