SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

benefity

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 685

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11179 Napisanych postów 52135 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
wita. moj temat jest troszke dluzszy,ale w skrocie napisze; ja z partnerem i corka mieszkamy w Uk, w polsce mam rodzine ,mame a miedzy innymi braciszka 5-letniego. Mama jest alkoholiczka i chciala bym zabrac tutaj braciszka zeby sie nim zaopiekowac na jakis czas, jeszcze nie wiem jak to bedzie czy mama zgodzi sie na leczenie i bede mogla zabrac brata tutaj poprostu jako siostra tak jak by na wakacje powiedzmy dluzszy okres ale bez obejscia sie spraw sadowych. No a jesli sie nie zgodzi to dla ich dobra bede musiala to zalatwic jednak sadownie. mianowicie chodzi mi o to czy jak mama sie zgodzi na leczenie i zabiore tutaj brata na okres jej leczenia( nie wiem na jak dlugo ) to czy w uk bede mogla sie starac o jakis zasilek na niego? czy potrzebny jest papier ze jestem jego prawnym tymczasowym opiekunem?bo wiadomo bedzie nam ciezej i zalezy mi na tej odpowiedzi. dziekuje
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1090 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 10444
to jest sportowe forum dyskusyjne a nie sądowe forum dyskusyjne. porozmawiaj z jakims adwokatem.

Moda się zmienia... Duża łapa zawsze jest na czasie.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

regeneracja

Następny temat

odzywki

electro
Polecane artykuły