...
Napisał(a)
mam cykl deca tesc i meta. okolo rok temu bralem 5 strzalow omy... zauwazylem u siebie ze lewy sutek mi sie troche powiekszyl tak pod skura i nawet kiedys troche bolal jak sie dotykalo... teraz juz nie boli i chyba sie pomniejsza co mam zrobic ??? nolva??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ok ale ktos ma tak jak ja albo mial? mam nadzieje ze to nie jest gine. ...!!!!! to taki jak by guz... czy mam sie tym przejmowac??? :) czy kupic nolve i zobaczyc co dalej???? bo hyba nie umre...:) aha i mam pytanie jak pojde do prywatnej przychodni i powiem ze biore koksy to wypisze mi recepte na nolve???
...
Napisał(a)
.. nic ci niebedzie .. to jest ginee....
.. ale nic groźnego .. niezaawansowane 

------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
...
Napisał(a)
.. nic ci niebedzie .. to jest ginee....
.. ale nic groźnego .. niezaawansowane 

------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
...
Napisał(a)
czyli nolva i juz?? ale od kidy mam to brac jestem w 2 tyg. od dzis chyba no nie???:)
...
Napisał(a)
Weź jak najszybciej.. bierz 40mg dziennie.. jak objawy miną to łykaj 10mg dziennie.. pospiesz sie bo będziesz miał zonka.. a recepty nie dostaniesz.. idź do dilera albo zamów z neta.
...
Napisał(a)
od zaraz, jak juz czujesz lekki bol badz tez szczypanie to dawkuj
5-7 dni po 40mg a pozniej mozesz zjechac do 10mg/dzien
5-7 dni po 40mg a pozniej mozesz zjechac do 10mg/dzien
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
no dzieki. i jeszcze jedno ile jest w paczce tabsów? i ile ma jedna tabletka mg i przez ile mam to brac do konca kuracji?? (bo nie wiem ile tego mam kupic....) DZIEKI ZA ODPOWIEDZI.!!!
...
Napisał(a)
opakowanie ma 30 tab po 10 lub 20mg, na czarnym rynku zdecydowanie bardziej popularna jest wersja 20mg
Expert w dziale DOPING
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!