Witam kupie gryf prosty od 180cm do 200cm, łamany około 120cm i obciazenia do 60kg na Slasku najlepiej okolice Sosnowca. prosze o składanie ofert.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam!
Jestem w posiadaniu takiego sprzetu o jakim mowisz ... Jestem z okolic Bedzina czyli niedaleko :D
Mam gryf prosty, łamany i gryfiki ... Do tego obciazenia stalowe - 2x20 2x15 2x10 4x5 i inne...
Do tego rowniez regulowana lawka, modlitewnik i wyciag jak cos pisz na gg :D
pozdro
Jestem w posiadaniu takiego sprzetu o jakim mowisz ... Jestem z okolic Bedzina czyli niedaleko :D
Mam gryf prosty, łamany i gryfiki ... Do tego obciazenia stalowe - 2x20 2x15 2x10 4x5 i inne...
Do tego rowniez regulowana lawka, modlitewnik i wyciag jak cos pisz na gg :D
pozdro
Shut The f*** Up And Train !!!
...
Napisał(a)
jaka ci interesuje cena razem juz z kosztami wysylki za gryf lamany ?? mocno czy lekko lamany ?
...
Napisał(a)
wolalbym wyslac w wiekszym zestawie... podejrzewam ze ceny wysulki bylyby dosc wysoki nie orientuje sie jakie ... Gryf jest taki posredni ... Nie jest zaokraglany ale jest to zyg zag :)
Shut The f*** Up And Train !!!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
ile byś chciał za łamany + obciążenie 2x15 i 2x10? Jak będzie tanio to może wezmę tez resztę
Zmieniony przez - _neon_ w dniu 2010-01-20 17:58:38
Zmieniony przez - _neon_ w dniu 2010-01-20 17:58:38
"dopuki walczysz jesteś zwycięzcą"
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/_S_Obciążenia_toczone_Śląsk_Tanio_2,20zł/kg_prawie_40kg_:_-t562762.html Kris jednak sprzedaje obciążenie :) Masz linka jakby cie to interesowało
Bo bez młota to k.... nie robota!! :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!