Mam 18lat 89kg wagi, i wydaje mi się że wysokie tętno w spoczynku ok 100, a na treningu przy ciężkich przysiadach dochodzi do 250, co wy na to?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Kwachu13 może się zdziwisz ale znam dużo substancji/preparatów o mocniejszych działaniach. Użyłem przykładowej nazwy które jest potocznie znana. Tym bardziej ze w Polsce preparat prozac został wycofany już parę lat temu, a substancja czynna (Fluoksetyna) jest sprzedawana pod zupełnie innymi nazwami. :)
...
Napisał(a)
Poleciłbym podstawowe badania + konsultację z lekarzem.
Jak z Twoją kondycją? Biegasz/basen/SW oprócz siłki? Dieta jest jakaś?
Jak z Twoją kondycją? Biegasz/basen/SW oprócz siłki? Dieta jest jakaś?
My nie używamy maszyn, my je tworzymy...
...
Napisał(a)
Lub błąd pomiarowy, brak wiedzy, literówka z 205. W każdym razie jest jakiś problem z tętnem ;)
...
Napisał(a)
Zgodnie z wyliczeniami u mnie tętno maksymalne powinno wynosić 192. A dochodzi do 194. :) I jestem w stanie zrobić je przy siadach.:) Ja tu problemu nie widzę tym bardziej ze 100 też jest znośne. Wydaje mi się ze powinien powtórzyć pomiar.:) Zgodne z pewnymi wytycznymi.:)
...
Napisał(a)
Nie panowie to nie błąd, sprawdzam tętno na tętnicy szyjnej, tak dieta jest, a co do innych aktywności to głównie na wf.
...
Napisał(a)
To tym bardziej zalecę udanie się do lekarza. U sportowców wyczynowych w chwilach ekstremalnego wysiłku fizycznego i psychicznego jednocześnie HRmax w praktyce nie przekracza 225, bo to granica fizjologiczna.
...
Napisał(a)
Ok, w takim razie w środe pójdę, ciśnienie wydaje mi się ze ok 125/85
...
Napisał(a)
Weź Sobie DOXEPIN może masz nerwicę ?????? ale najlepiej do lekarza bo tak na odległość bez badania nic nie można oceniać
!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Łysienie _ Zakola_ środki zapobiegawcze??
Następny temat