Witam. Mam 20lat, problem z tradzikiem od kilku lat. W zasadzie mam niewiele, ale mam... Aby mi wyskoczy jakis pryszcz, wyciskam go i smaruje to miejsce płynem po goleniu gdyz fajnie 'wypala' to miejsce. Wyciskam glownie krostki z ktorych wychodzi biala substancja, ale rowniez gdy wychodzi tzw 'ropa' zółty płyn...Do tego na drugi dzien po wyciskaniu zwykle ide na solarium ktore wypala mi fajnie skore, i przez kilka kolejnych dni wygladam super. No wlasnie czy powinenem wyciskac pryszce? pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
zero wyciskania zaleć się do rad TeoMaster a będzie dobrze swojego czasu też miałem z tym problemy lecz wszystko zeszło samo gdy brałem antybiotyki ktoe defakto niszczyły wątrobe nie pomagało tak rewelacyjnie
...
Napisał(a)
jestes chłopakiem ??
na solarium chodzisz, 20 lat masz i na sportowym forum pytasz sie czy wyciskac pryszcze pryszcze ?
ale do tematu kup se jakis tonik i myj twarz rano i wieczorem
Zmieniony przez - shottas w dniu 2008-08-21 23:55:51
na solarium chodzisz, 20 lat masz i na sportowym forum pytasz sie czy wyciskac pryszcze pryszcze ?
ale do tematu kup se jakis tonik i myj twarz rano i wieczorem
Zmieniony przez - shottas w dniu 2008-08-21 23:55:51
<<< SHOTTAS Team >>>
http://www.cwaniak.rembertow.net/
...
Napisał(a)
kolezko, nic nie wniosles do tematu, 'kup se jakis tonik' , niestety 99% wypowiedzi w tego typu tematach, to niekompetentne wypowiedzi niekompetentnych ludzi...
...
Napisał(a)
co ty piepszysz koleś , wyciskasz ze syfy i rany polewasz wodą po goleniu i jeszcze się pytasz czy dobrze robisz .Odpowiadam nie ,to zły nawyk .Jak juz chcesz sobie wyciskać to rób to u kosmetyczki , bo w domu rozniesiesz sobie bakterie po całej twarzy i zrobisz to tak że będziesz miał dziury. Mi też czasami coś wyskoczy ,jestem w twoim wieku ale wtedy sięgam po antybiotyki. Tylko że w moim wypadku to mało który jest skuteczny ,kup sobie np: tribiotic w aptece calkiem skuteczny i jak cos ci wyskoczy zatakuj go tym
...
Napisał(a)
m_l_s38 a jakiej odpowiedzi ty sie spodzewałes po tak ambitnym pytaniu
Aby mi wyskoczy jakis pryszcz, wyciskam go i smaruje to miejsce płynem po goleniu gdyz fajnie 'wypala' to miejsce. Wyciskam glownie krostki z ktorych wychodzi biala substancja, ale rowniez gdy wychodzi tzw 'ropa' zółty płyn...Do tego na drugi dzien po wyciskaniu zwykle ide na solarium ktore wypala mi fajnie skore, i przez kilka kolejnych dni wygladam super
no qtfa ludzie !!!!!!!
Aby mi wyskoczy jakis pryszcz, wyciskam go i smaruje to miejsce płynem po goleniu gdyz fajnie 'wypala' to miejsce. Wyciskam glownie krostki z ktorych wychodzi biala substancja, ale rowniez gdy wychodzi tzw 'ropa' zółty płyn...Do tego na drugi dzien po wyciskaniu zwykle ide na solarium ktore wypala mi fajnie skore, i przez kilka kolejnych dni wygladam super
no qtfa ludzie !!!!!!!

<<< SHOTTAS Team >>>
http://www.cwaniak.rembertow.net/
...
Napisał(a)
wyciskaj i to tak az na lustro beda wystrzelały 

Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu. Prawdziwi mężczyźni żują pszczoły.
...
Napisał(a)
po co ty wiciskasz pryszcze? chcesz mieć blizny potem?
poczekaj te 2 dni posmaruj je czymś i zejdą a nie ciągle bd wyciskał dzień fajnie na drugi dzień na nowo pryszcz
poczekaj te 2 dni posmaruj je czymś i zejdą a nie ciągle bd wyciskał dzień fajnie na drugi dzień na nowo pryszcz
Wszystko rób na 100%
...
Napisał(a)
i ogólnie wszystko sie wypala 

"Bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne,
Bo z tych kruszców dla siebie serce wykuć muszę,
Serce hartowne, mężne, serce dumne, silne."
Leopold Staff - Kowal
...
Napisał(a)
posmaruj czymś, użyj czegoś, coś pomoże - dzieki za rzeczową odpowiedz... ;/
...
Napisał(a)
o jeny no masz tyle postów na temat tych syfków ... pełno maści jest
bravoxylten na recepte, benzacne, metronidazol ( żel), żel under twenty
bravoxylten na recepte, benzacne, metronidazol ( żel), żel under twenty
Wszystko rób na 100%
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!