Witam wszystkich! Jestem nowy na forum. Parę dni dostałem atlas który jest u ojca u którego jestem tylko w piatki soboty i niedziele. Czy wystarcza te trzy dni na trening masa i siła przy diecie kreatyna + ew białko. Mam 16 lat 170cm 55kg ćwiczę dość intensywnie kickboxing i taekwondo.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Pełna ankieta działu wypełnona musi być szczególowo , zwłaszcza uwzględnij dokładne info o SW i sprzęt to tylko atlas ?
-
...
Napisał(a)
Trzy dni pod rząd, czyli tak bez regeneracji?
http://www.wypozyczauto.pl - Twoja wypożyczalnia samochodów
...
Napisał(a)
autocashTrzy dni pod rząd, czyli tak bez regeneracji?
Przy odpowiednio ułożonym planie treningowym nie będzie to problem.
Istnieją plany zakładające ćwiczenia pięć dni z rzędu. Klucz to odpowiedni dobór ćwiczeń, zbilansowana dieta i ewentualna suplementacja.
Zmieniony przez - MisieXL w dniu 2012-09-03 11:01:24
Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
MisieXL
I odpowiedni poziom wytrenowania ćwiczącego którego ty chyba nie wziąłeś pod uwagę.
Poza tym chłopak jak napisał, ćwiczy intensywnie SW więc z regeneracją może być problem.
LosBlantos
Ankieta.
I odpowiedni poziom wytrenowania ćwiczącego którego ty chyba nie wziąłeś pod uwagę.
Poza tym chłopak jak napisał, ćwiczy intensywnie SW więc z regeneracją może być problem.
LosBlantos
Ankieta.
...
Napisał(a)
VirenMisieXL
Ależ wziąłem.

Nikt przecież nie mówi, żeby obywatel targał każdego dnia 80-90% swojego CM w dwudziestu kilku seriach. Grunt to dobry i rozsądny rozruch. Wystarczy dopasować plan treningu siłowego do SW i pracować na początku przy średniej intensywności i zbilansowanej diecie. Nie bez kozery napisałem również o ewentualnej suplementacji, która przy okazji łączenia SW z siłownią byłaby jak najbardziej na miejscu.
Zmieniony przez - MisieXL w dniu 2012-09-03 13:49:34
Zmieniony przez - MisieXL w dniu 2012-09-03 13:50:30
Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
A czy moglby ktos podać przykładowy plan treningowy na 3 dni z atlasem i ławeczka? Z góry dziękuję za pomoc.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat