zmieniam świat na plus .... +125kg ;)
...
Napisał(a)
asdf0r jeszcze żeby to było takie proste, pewnie dostaje 10 banów w tygodniu a ma neostrade i zmienne IP więc stałego bana mu nie założą, a w ryj to sam bym mu chętnie przy***ał bo napoczątku to mnie śmieszył, a teraz drażni jak co wieczór wchodze i widze tylko jego po***ane posty.
...
Napisał(a)
Takim d****om to takie żeczy się nie nudzą, poznają reakcje ludzi na różne motywy. Miałem podobnego gościa na studiach, kolo całkiem nie głupi ale nie dostosowany do życia między ludźmi, kolo też łapał motywy żeby wkęcać ludzi na chatach zapodawał jakiś po***any temat i wydawało mu się że nakręca rozmowe, a tak naprawde koleś chciał podnieść swoją samoocene pokazując ,że jest lepszy(tak przynajmneij mu się wydawało) nawet robiąc z siebie d****a. To samo nasz ginomen myśli że zwojuje świat
Z tego co słyszałem po tym co niezdał roku, starzy wkońcu wysłali go do psychiatryka na leczenie i tobie gino też tego życze co byś wkońcu ****a zmądrzał.
Pig Killer wpadnij do polski załatw jego adres i jedziemy pozdro

Z tego co słyszałem po tym co niezdał roku, starzy wkońcu wysłali go do psychiatryka na leczenie i tobie gino też tego życze co byś wkońcu ****a zmądrzał.
Pig Killer wpadnij do polski załatw jego adres i jedziemy pozdro
...
Napisał(a)
hmmm o co chodzi ? :O ja dopiero co zalozylem sobie konto pierwszy raz.. bo dla mnie to jest wazne czy moge odrazu brac po tym dece.. i jeszcze chcialbym sie tego pana wyzej zapytac gdzie studiowal skoro pisze "żeczy" przez ż a nie rz :>
res
...
Napisał(a)
ooo champ dobrze wiedziec ze Ty to Ty
wpadam oj wpadam do polski 13 czerwca juz -musimy na jakas karnitynke sie wybrac no i wspolny trening oczywiscie jak za starych dobrych czasow

wpadam oj wpadam do polski 13 czerwca juz -musimy na jakas karnitynke sie wybrac no i wspolny trening oczywiscie jak za starych dobrych czasow

Top Dog
If you wanna job done right you must do it yourself
...
Napisał(a)
res555 a nie możesz poczytać sobie poprostu?
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
panie gino wbrew pozorom na uczelniach technicznych znajomość polskiej ortografi nie jest najwyżej cenionym atutem
...
Napisał(a)
czego się gorączkujecie - gdyby każdy z was nie wtrącił żadnej uwagi to by TYP nie maił po co pisać a i zabawa była by bez sensu ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
trzeba go pojechac w dopsko grabiami przez szmate
;)
---
Nie pisac do mnie w sprawie koksu!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!