Szacuny
1
Napisanych postów
206
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
24202
Na allegro pojawiły się podróbki oryginalnych kimon Atama Mundial i Koral MKM. Sprzedawał je katowicki sklep mmanitou.pl . Wycofano te aukcje, ale wciaz sa dostepne w sklepie internetowym.
Szacuny
1
Napisanych postów
371
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3795
Jezeli to sie potwierdzi to raczej nowych klientow szybko nie znajda... sam do nich pisalem w sprawie spodni atama , bo na fotkach byly dwa rozne materialy , jedna fotka ze strona atamy i znany material z modelu mundial , a na ich fotkach zwykly bawelniany, ale nie podejrzewalem ,ze to moze byc fake;/
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
63
Witam,i od razu się nie zgadzam bo kupiłem tam białą atame i jest taka jak sprowadzana ze stanów.
ps wielu chłpaków z bastionu też ma i atamy i korale z mmanitou i są zadowoleni
Szacuny
1
Napisanych postów
206
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
24202
A mi sie wydaje, ze jestes powiazany z mmanitou i teraz palisz glupa. kimono atamy jest warte ponad 5 paczek. koral mkm okolo 6. spodnie levisa kosztuja okolo 250. co sie bardziej oplaca podrabiac? poza tym nie podwazysz chyba zdjec z aukcji, oraz tego ze atama wypuszcza modele mundial ze spodniami z rip stopu, a spodnie od rzekomego mundiala z mmanitou sa ze zwyklej bawelny. dodatkowo maja czarne metki zamiast szarych i zupelnie inna plecionke.
Szacuny
1
Napisanych postów
371
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3795
Ogolnie fajnie by bylo jak mmanitou zabierze oficjalnie stanowisko, bo byc moze sami sie wpakowali w jakas niefartowna dostawe...
a jezeli chodzi o kolege swet troche dziwny przypadek ,ze pierwszy artykol na forum zaczynasz wlasnie w takim temacie!
I zgodze sie w 100% z Lootpackiem ,ze to sie oplaca...
Szacuny
2
Napisanych postów
82
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3197
Witam, kupiłem gi Atamy z tego sklepu, niefartownie zrobiłem w nim wczoraj jeden trening. W związku z tą informacją postanowiłem że oddam je do sklepu, ze względu na to iż oczekiwałem że będzie to oryginalny towar, dzięki za informacje Lootpack.
Jak myślicie czy bede miał problemy ze zwrotem tego gi..?? mam paragon na gi Atama i takiego wlasnie oczekiwalem. W koncu 450 zl to dla mnie spora suma, zeby tak to zostawic..
Panowie prosze o wasze sugestie..
Szacuny
2
Napisanych postów
82
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3197
Z tego co znalazlem w sieci za taki handel jest wzrok !!!!
"Art. 305.
1. Kto, w celu wprowadzenia do obrotu, oznacza towary podrobionym znakiem towarowym,
zarejestrowanym znakiem towarowym, którego nie ma prawa używać
lub dokonuje obrotu towarami oznaczonymi takimi znakami, podlega grzywnie,
karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
a taki znaczek oryginalnosci jest... wiec wlasciciel polubownie zalatwi sprawe, jak nie, trafi ona do sadu.