Szacuny
25
Napisanych postów
1453
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
20850
Na wszystkich orginałach jest litera "Q" ciemniejszym niebieskim nabita od reszty wyrazu "pharma". Na fekach od Shielda caly napis ma ten sam kolor.
Jest tez roznica w ilosci "kropek" brailowskich pod wyrazem intramuscular
Jeśli to brac pod uwagę to imho Krac ma dobry towar
Zmieniony przez - Roid_rage w dniu 2009-11-07 19:49:23
".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Szacuny
50
Napisanych postów
4401
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
51501
A co niby mam czuc sperma do łba bije,chyba norma przy testach,ale juz temat ruszyłem i tez dał mi do myslenia post Shielda,z dilem nie bedzie problemu,obejdzie sie bez lania Ps.-Shield jak bedziesz w górach wypijemy wódkę..po mojemu
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wyczytałem że na oryginale powinna być cena, że wszystkie leki chiszpańskie miały cenę na pudełku nadrukowaną. Tu jak widać "real" jej nie ma. Najprędzej wątpliwości rozwiały by badania.
Szacuny
16
Napisanych postów
883
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9537
cholera jasna niech to hoooj zayebie.bilem fejka a jest tak slicznie zrobiony do hhhoja nawet ulotka w srodku ale odrazu czulem ze cos jest nie tak.wydaje mnie sie ze ma zanizone stezenie po takiej samej ilosci iranskiego enana czulem sporo wiekszego kopa a ten jakos tak dzwinie niby czuc bylo moc ale nie tak jak na iranie i do tego slabe stezenie 250/2ml[robienie strzykawka 5ml iniekcji nie nalezy do moich ulubionych].dobra robota shield teraz to juz nawet patrzac na apteczny towar bede myslal ze fejk