Opis
- 28g białka na porcję
- 0 laktozy!
- Nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów, dodatków czy innych środków aromatyzujących
Protein Pasta produkt zawiera 28g białka sojowego w jednej porcji i ma 30% mniej węglowodanów niż standardowy makaron. Naukowcy spędzili wiele godziny na testach próbują stworzyć idealnie wyważoną formułę makaronu, które może być śmiało stosowana przez sportowców i osób, które dbają o zdrowe odżywianie. Naukowcy sprawili, że jest idealnym i pysznym suplement diety, również odpowiednim dla osób nietolerujących laktozę nadającym się jako doskonały posiłek po treningu.
Skład:
Woda, mąka pszenna, wyizolowane białko sojowe, gluten, zawiera soję.
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Protein Pasta
Porcja 100g
Ilość porcji w opakowaniu 4
Opakowanie 400g
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość energetyczna w 100g: 373 kcal
Tłuszcz 1,8 g
Białko 28 g
Węglowodany 61,9 g
Sposób użycia
Gotować w osolonej, wrzącej wodzie przez 8-15 minut, aż makaron będzie al dente lub miękki.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]