...
Napisał(a)
Ile będziesz chciał tyle będe miał :)Załatwiam na zamówienie ;) a placki są takei jak wyzej napisałem w cenniku
...
Napisał(a)
sluchaj jestem zaineresowany kupnem 80kg
Do Pabienic mam 70km wiec spokojnie moge podjechac
Tylko powiedz mi ewentualnie na kiedy bylyby te krazki i kiedy jakby miala wygladac transakcja?? Platne przy sprzedazy czy jak??
Do Pabienic mam 70km wiec spokojnie moge podjechac

Tylko powiedz mi ewentualnie na kiedy bylyby te krazki i kiedy jakby miala wygladac transakcja?? Platne przy sprzedazy czy jak??
...
Napisał(a)
Ja byłbym zainteresowany kupieniem krążków o wadze 5kg. Chciałbym ich 8 sztuk. Czyli 40kg. Ile by to razem z przesyłką kosztowało?
...
Napisał(a)
no spoko z tymi 80 kilogramami tylko napisz jakie krążki by Ci interesowały. Płatne przy odbiorze więc nie ma problemu ;)a czas realizacji sie troszke wydłużył ponieważ mam teraz większe zamówienie ;)Za 3 tygodnie myśle ze już spokojnie będzie można zabierać
...
Napisał(a)
sluchaj steryd moja oferta juz nieaktualna. Dzisiaj sie dowiedzialem ze mój kuzyn pracuje w odlewni zeliwa i zalatwi mi ciezarki prawie za darmo
Wiec sorki za klopot..
pzdr

Wiec sorki za klopot..
pzdr
...
Napisał(a)
Dzisiaj rano zakupilem od Uzytkownika Steryda:P 4x 20 kg, smialo moge polecic, dobry kontakt zarowno telefoniczy jak i internetowy. Kolega pomogl nawet wniesc do samochodu obciazenie... Wielki SoG duchowy, jak wykupie abona to będzie zwykly pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ja potrzebuje tanio
2 * 10 kg ale z otworem na 4 cm (lub w ostateczności olimpijska).
Da rade?
Ile za całośc ?

Da rade?
Ile za całośc ?
Wyciąg z regulaminu :
Ptk.4 - "wortal" ma zawsze racje
Nie klikaj http://wortal.prv.pl
...
Napisał(a)
Siemka Steryd87 sluchaj
2x20 kg by mnie interesowało ?? Jestem zainteresowany jaka cena i ile transport ??
2x20 kg by mnie interesowało ?? Jestem zainteresowany jaka cena i ile transport ??
...
Napisał(a)
Widze że jestes z Pabianic. Moze bym tam podjechał. Odpowiedz najpierw czy masz placki 2x20kg
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2006-05-18 09:16:15
Zmieniony przez - _YaKuZa_ w dniu 2006-05-18 09:16:15
Poprzedni temat
Sprzedam Siłownie (Ławeczko-Atlas) YORK
Następny temat
Sprzedam obciążniki na ręce i nogi
Polecane artykuły