Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kto cię obgaduje za plecami wodór?
Ten post jest do wiadomości publicznej, jakbym rozsyłał obraźliwe maile to byłoby obgadywanie za plecami.
Post wisi już chyba z miesiąc.
Poza tym nie ma żadnego spisku mającego na celu obalenie twojego szefostwa.
TJM jest dobry w temacie i dlatego uważam że zasługuje przynajmniej na pogrubienie.
Szacuny
7
Napisanych postów
12147
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
206608
No to może ja się wypowiem:
Cytat:
"Myślicie że jak jestem modem działu komputery to jestem wszechwiedzący i do tego nie mam nic innego do roboty tylko siedzieć i czekać aż ktoś coś przyśle ?"
Święta prawda, choćby nie wiem jakiego mózga posadzić to nie będzie na wszystkie pytania znał odpowiedzi. Dział jest jeden, a temat jest szeroki jak morze. Często się pojawiają pytania na które nie znam odpowiedzi lub znam tylko jakieś ogólne wskazówki, to samo pewnie dotyczy Wodora.
Proponuję na razie zostawić wszystko jak jest, zmiana koloru i tak nic nie zmieni. Jak mam czas to odpowiadam na pytania na które znam odpowiedzi, i tak na razie zostanie.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak to niech zostanie. Mateo powinieneś zauwać trud TJM i zrobić z jego moda. Ze wszystkich postów które założyłem to TJM jako pierwszy mi odpowiadał, a było ich sporo i doi tego odpowiedzi były konkretne.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wodór:
co znaczy "wodór się gdzieś ulotnił":
no nie było po prostu cię chyba z miesiąc co znaczyło gdzieś wyjechałeś. "ulotnił" zostało użyte jako nawiązanie do twojego nicka będącego również nazwą gazu, w których (gazach) charakterystyczne jest to że lubią się ulatniać wyluzuj stary nie mam nic do ciebie