...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
A bije ktoś teraz produkty tej firmy w nowych opakowaniach , ja akurat mam peptydy , i pytam z ciekawości , czy pewniak ?
...
Napisał(a)
iniekcje co 2 dni:D
Chcesz być najlepszy, musisz pokonać najlepszych
...
Napisał(a)
mam trena i bolda z tej firmy niedlugo sprawdze czy dzialaja
ZA DAMSKI ... WOLNOSC NAM ZABRALI
...
Napisał(a)
sam bym przybil zeby tylko zobaczyc czy faktycznie tam jest to co pisza ze jest ale mi jakos pieniedzy szkoda na testy
poczekam co kolega napisze po wbiciu tych flakonikow moze jakas relacja zdjeciow przed po
bo narazie duzo o tej firmie na tym i innych forach ale brak konkretow
moze faktycznie tylko zle wyglada ale dziala zaj...scie

poczekam co kolega napisze po wbiciu tych flakonikow moze jakas relacja zdjeciow przed po
bo narazie duzo o tej firmie na tym i innych forach ale brak konkretow
moze faktycznie tylko zle wyglada ale dziala zaj...scie

...
Napisał(a)
Spokojnie, przecież fort sie pytał o to czy bedzie efekt express poczuli jego zamiary w tym temacie i spowolnili temat niech sie towar przecież rozkreci w trybie regular bedzie wtedy bardzo wiarygodnie. Bo jakby nie było susta nie działa od tak po 3 dniach z widocznymi efektami.
Cierpliwosci jestem przekonany ze temat ruszy pełna para za jakis czas. Bedę się baczenie temu przygladać
Zmieniony przez - PowerJect w dniu 2010-11-06 16:40:57
Cierpliwosci jestem przekonany ze temat ruszy pełna para za jakis czas. Bedę się baczenie temu przygladać

Zmieniony przez - PowerJect w dniu 2010-11-06 16:40:57
...
Napisał(a)
3 strzaly juz poszły bije e3d ,w 4 tygodniu przeskakuje na e2d wynik badań wrzuce po 3 tygodiach a nastepny po 7
...
Napisał(a)
moze Ci sie kologo pomylilo, nie bijesz propa tylko mixa :D
ZAGLEBIE
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
OXANDROLONE EURO-PHARMACIES
Następny temat