Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Stanazolol 10mg - Dynamic Development

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9279

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2690 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26191
Co sądzicie o tym produkcje.
Pakowany w folijkę ochronną, opakowanie metalowe, kapsel ze znaczkiem firmy, pod spodem data produkcji, oraz spożycia w opakowaniu 100 tabsów na tylnej stronie każdego tabsa widnieje napis DYNAMIC z przodu kreseczka przez środek i 5 po obu stronach. Niby wszystko tak jak na stronce firmy, aczkolwiek chciałbym zasięgnąć jeszcze opinii na forum.
Zdjecia niestety słabej jakości bo robione telefonem.

Zmieniony przez - G-SZIT w dniu 2008-01-27 12:10:23

... szału nie ma.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2690 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26191

.

... szału nie ma.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

.

... szału nie ma.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

.

... szału nie ma.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20986 Napisanych postów 71634 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576963
Nie miałem do czynienia z tą firmą. Ale nawet w tym dziale są opinie n/t środka. Poszukaj do czasu aż ktoś kto stosował się wypowie.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Wg mnie fake
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 2657 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 55935
jak masz pisac głupoty to w ogóle sie może nie odzywaj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 4804 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44754
dobre winko, zawsze jakoś na uboczu było, ale myślę że warte uwagi. anabolicco skończ pieprzyć jak tematu nie znasz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
MASSpower wyluzuj G-SZIT to kumpel z silowni...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
a te zdjecia robione moim telem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
U mnie w miescie zabijali sie jakis czas temu o ta firme a dokladnie o antka i wlasnie wino z tej firmy...kazdy chwalil i poszukiwal...

Bralem jakis rok temu to winko ,moze nawet pozniej i bez rewelacji 30mg ed...ale akurat wtedy nie cwiczylem prawie wcale to nie sugerujcie sie moja wlasna opinia

Ogolnie firma chwalona....

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nandrolone Deconate Orginał czy Fake?

Następny temat

Kto się zna niech pomoże!!!!!!

Spalanie
Polecane artykuły