Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
tia w teleexpresie mowili przed wakacjami. srodek sam w sobie luz. jednak wszystko mozna przedawkowac. osobiscie polecam w ilosciach 1-2 sztuki na dzien.
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Wlasnie o tym. Dlatego ostrzegam.
Pietrek wlasnie przez takich jak ty ktos moze pasc, dwie ampulki speed 8 to ponad 1 gram kofeiny, to wychodzi jakies 16 filizanek kawy. Zastanow sie co mowisz czlowieku.
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2006-04-06 19:45:13
Szacuny
57
Napisanych postów
7171
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
74292
Produktu nie spozywac z napojami alkoholowymi, srodkami uspokajacymi i nasennymi.
Przeciwskazania:
cukrzyca,epilepsja,fenyloketonuria,ciaza,nadwrazliwosc na kofeine,nadcisnienie tetnicze.Osoby zazywajace leki psychotropowe przed zastosowaniem produktu powinny zasiagnac porad lekarza.Nie podawac dzieciom.Produkt zawiera aspartam-źrodlo fenyloalaniny oraz podwyzszona zawartosc kofeiny(600mg/100ml naturalnej kofeiny)
Szacuny
36
Napisanych postów
3208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17274
na maturę przydałoby się uczciwie pouczyć a nie wierzyć w specyfiki które nie przerobią za nikogo żadnej parti materiału; oczywiście najważniejszy jest zapał do nauki.
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
czyli auterem jest dr P. Fort- ten co pisze artykuły w KiFie i współpracuje z megabolem
kurde wychodzi na to, że w maleńkich Czechach robią ok 500tys zł obrotu w miesiąc na tym jednym środku.
Fajnie, bo u nas nawet monar się tym zainteresował:
http://monar.info.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=108
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1068
na jedną ampułkę wypada tylko 112 mg kofeiny = 1.5 filizanki mocnej kawy
wszamałem 3 ampuły i poszedłem spać - było to kilka miesięcy temu kiedy codziennie wypijałem LITRY mocnej kawy icebula itp i może dlatego nie zrobiło to na mnie wrażenia ale do amfy to temu napitkowi tak daleko jak
Kaczyńskiemu do sufitu, tak sądzę. A przedawkować można witaminy (a+e) i oślepnąć nawet
pozdrawiam
aaa wpadłem na pomysł ! skoro ampułki takie ładne to może do kabla to trzeba było wcisnąć he he to moze byłby jakiś efekt
Szacuny
148
Napisanych postów
5203
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25305
Ten skład co tu wkleiłem jest z google, na opakowaniu podana zawartosc kofeina wynosi 600mg, jezeli ktos ma przy sobie opakowanie niech spisze skład i tu wrzuci, gdyz moze to podane przeze mnie jest błędne
Zmieniony przez - metanadren w dniu 2006-04-07 15:41:49
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek