Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
trzeba bedzie popatrzec 

http://www.sfd.pl/Czas_się_pokazać!Gumis_=_Carire,_nowe_foty_str._22-t400028-s23.html Forma 2009!
http://www.sfd.pl/temat281429/ Badell wejdz...
http://www.sfd.pl/Kulturysci_poza_sezonem...-t282435.html Kulturyści Poza Sezonem!
...
Napisał(a)
Mialem zlozyc zamowienie w niedziele, nawet dodalem do koszyka produkty bo promocje były super ... w poniedzielak chcialem zapłacić a tu się okazuje....że promocje się w poniedziałek skończyły :( ..... czy powrócą te -30% ????
yeah buddy...light weight baby!!
...
Napisał(a)
hi,
była przecież informacja, że promocje do niedzieli do 12:00
pozdr.
była przecież informacja, że promocje do niedzieli do 12:00

pozdr.
...
Napisał(a)
no własnie jakoś nie zuważyłem... shit!! czy będzie jeszcze??
yeah buddy...light weight baby!!
...
Napisał(a)
mam tu małe pytanie czemu mutant 6,8 kg jest tak drogi takiego w niektórch zródłach mozna dostac za 190 -200zł max od czgo to zalezy
Siłownia jest jak Media Markt..
nie dla idiotów
...
Napisał(a)
mutan22t ale chyba Futurebody wspolpracuje z MD (widzialem w sotanitm odcinku MD z zgrupowania kadry), a on na allegro sprzedaje Mutant Mass po wlasnie 190-200pln. Zreszta inne suple tez mozna kupic u niego w korzystniejszych kosztach. Chyba ze sie myle na 100% tylko domysly.
...
Napisał(a)
567890
Pracuj nad pisaniem poprawnym stylistycznie, bo taki bełkot napisałeś, że ręce opadają...
Zmieniony przez - Zuberson w dniu 2009-08-11 23:06:08
Pracuj nad pisaniem poprawnym stylistycznie, bo taki bełkot napisałeś, że ręce opadają...

Zmieniony przez - Zuberson w dniu 2009-08-11 23:06:08
Nie ćficzem nuk!
...
Napisał(a)
no tak ale mnie dziwi róznica ce na taki rozrzut 200zł a 300
nie zdziwiło by mnie gdyby róanica była między 5 do nawet 10 zl
pierwszego mutanta jakiego kupiłem był 2,2 kg za 109zł którego dystrybutorem był fitness authority chyba nawet jedyny dystrybutor który wtedy sprowadzał mutanty
ale skoro FAuthority sprowadzał z usa mutanta 2,2kg po np; 90 zł taki daje przykład nie (oriętuje sie) w polsce dokłada swoja marże na mutanta dajmy na to 19 zł na opakowanie i jest git
ale teraz jak jest czy mutant tak potaniał(6,8) czy ludzie kupuja z jednego zródła czy sami sprowadzaja ale to tez mi nie pasuje bo jezeli by wszyscy brali od pvl mutanta po tej samej cenie to i marze w polsce by sie nie rózniły zbytnio tak jak napisałem góra 10 zł a tu rozrzut jak z kałacha
wydaje mi sie ze mutanty nie kóre te tanszse to podróbki
nie zdziwiło by mnie gdyby róanica była między 5 do nawet 10 zl
pierwszego mutanta jakiego kupiłem był 2,2 kg za 109zł którego dystrybutorem był fitness authority chyba nawet jedyny dystrybutor który wtedy sprowadzał mutanty
ale skoro FAuthority sprowadzał z usa mutanta 2,2kg po np; 90 zł taki daje przykład nie (oriętuje sie) w polsce dokłada swoja marże na mutanta dajmy na to 19 zł na opakowanie i jest git
ale teraz jak jest czy mutant tak potaniał(6,8) czy ludzie kupuja z jednego zródła czy sami sprowadzaja ale to tez mi nie pasuje bo jezeli by wszyscy brali od pvl mutanta po tej samej cenie to i marze w polsce by sie nie rózniły zbytnio tak jak napisałem góra 10 zł a tu rozrzut jak z kałacha
wydaje mi sie ze mutanty nie kóre te tanszse to podróbki
Siłownia jest jak Media Markt..
nie dla idiotów
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!