Witam. Nie wiem gdzie to umieścić to pisze tu. Ćwiczę od ponad 4 lat, pierwsze 2 lata intensywnie na siłowni, drugie 2 w domu domowym sprzętem, w zasadzie okazjonalnie. Od 2 miesięcy zauważyłem ze pojawiły mi się małe rozstępy na ramionach. Nie wiem od czego mi się to zrobiło, ćwiczę mało, w ostatnich miesiącach nie przytyłem, ramie nic nie urosło. Nigdy nie brałem sterydów. Od czego mogło się to zrobić i czy idzie jakoś to zlikwidować ?
Dodam tylko ze sierpniu byłem w szpitalu z powodu podniesionego stanu kinezy kreatynowej we krwi (prawdopodobnie przemęczyłem mięsnie nóg od rowera) i nie potrafiłem praktycznie przez tydzień chodzić (skurcze łapały) Po tygodniu samo przeszło, przepadali mnie całego i nic nie znaleźli. Może mieć to jakiś związek?? Proszę o pomoc.
Dodam tylko ze sierpniu byłem w szpitalu z powodu podniesionego stanu kinezy kreatynowej we krwi (prawdopodobnie przemęczyłem mięsnie nóg od rowera) i nie potrafiłem praktycznie przez tydzień chodzić (skurcze łapały) Po tygodniu samo przeszło, przepadali mnie całego i nic nie znaleźli. Może mieć to jakiś związek?? Proszę o pomoc.