Szacuny
3
Napisanych postów
1830
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7377
"to sa chyba zbiegi laserowe cos mi sie kiedys obilo o uchy;p ;pl; uszy ale nie wiem wiecej na ten tamet ale warto probowac ;p i tak stawiam na ta masc wiem bo pomogla i to bardzo ;p "
Tak nie wchodząc do waszego spamu[bo bana nie chce wyłapac:D]to powiem jeszcze tyle, że też właśnie słyszałem, że wykonuje się ten zaieg laserem...i koleś ode mnie z siłki, który jest CHODZĄCYM ROZSTĘPEM zainteresował się kiedyś tym zabiegiem ale okazało się, że jeszcze musiałby jechać z wrocka do innego miasta....Więc już totalnie mu się nie chciało. Ale jak ktoś ma kase i jest desperatem...pozdr
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
347
Dobra wypróbuję tą maść od siwaelo i napiszę po jakimś czasie czy coś się zmieniło czy nie. Co do zabiegów itd. to szkoda mi czasu i kasy ;p Co do rozmów w toku to oglądałem wczoraj i tam to była kompletna masakra w porównaniu z moimi niewielkimi no ale jakoś tak już mam, że się do nich przyzwyczaić nie mogę ;p a tak nawiasem mówiąc to sogi poleciały ; )
Szacuny
12
Napisanych postów
481
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1256
heh dzieki ;p
wiadomo trudno jest sie przyzwyczaic do czegos co Ci nie pasuje na wlasym ciele :O)
mam nadzieje ze pomoze ...
i nawilzaj cialo ;p najlepiej balsam nivea ;p
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
49
Witam
Ja także mam problem z rozstępami. Rozpocząłem drugi cykl (kreatyna, hmb, białko, węglowodany, glutamina), pojawiły się po 2/3 tygodniach. Nie wiem co robić, aby się nie powiększały. Pierwszym moim krokiem było ostawienie wszystkiego. Teraz chciałbym kontynuować treningi. Sądzę, że są one wynikiem połączenia kreatyny i hmb, ponieważ we wcześniejszym cyklu nie brałem hmb. Mógłby mi ktoś doradzić co mam w związku z tym robić? Czy mogę dalej brać odżywki? Czy są jakieś szanse na zmniejszenie lub zanik rozstępów?