Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Prosze o prozbe i porade

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2710

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816

Czesc.
Bardzo was prosze o pomoc gdyz nie wiem co wziasc.
Te zdiecie jest troszke stare na nim waze 110Kg teraz juz doszedlem do +120Kg (taka sama sylwetka lekko wiekszy)i pomytslalem ze nadszedl na mnie czas zebym cos przykoksil. Dlatego zwracam sie do was o rade, gdyz widze ze jestescie bardzo obeznani w tym. Mysle o Winstrolu w tabletkach, gdyz chce sie bardziej uksztalcic i wyzylowac (nie chce nic w strzalach).
Bedzie to muj pierwszy cykl sterydowy i nie wiem zabardzo ile mam wziasc jak dlugo itp.
Czy ktos mogl by mi rospisac na 10 tygodni cykl winstrola w tab(2mg jedna tabletka + Clomid.
Jeszcze jedno jak dlugo mam czekac na effect po tabletkach.
Z ciekawosci ile w Polsce na czarnym rynku jedna tabletka Winstrolu Zim. w Tabletkach kosztuje.

Z gury dziekuje i zycze wszystkim udanych rezultatow.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Dziennie od 20 mg do 30 mg przez 6 tygodni i bedzie cacy;D

P.S. A z gory pisze sie z ó a nie u :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36619 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261224
To jakiś żart?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 6615 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 139516
HAHAHAHHHAHA PATRICK JESTES MOIM BUDDA
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 1258 Wiek 47 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 55306

3 mechy bez treningow!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
czemu z niego wyjecie ? on mowi serio przecież...

tomaszeq -> on jest w stanach i nie ma na klawiaturce Ó :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
hehe...no to piszesz o i po problemie;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 498 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2300
hehehehe patrik a taki bysior to na białym serze wyrosłeś? pierwszy cykl!!! o rety nie mogę
Pozdrawiam Wicio
ale może cuda się zdarzają???

rób jak uważasz, uważaj jak robisz

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miętki JASZCZOMP
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 21724 Wiek 45 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 92660
Nasz kolega sądzi ze ph to nie koksy.Ponadto lubi się bardzo pokazywac.
Pozdro.

"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
no wlasnie widze ze gigant jest... a na czym jechał ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 4064 Wiek 50 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 41783
BANANY RULZ

Nie moje problemy... są nie moimi problemami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Efedryna a kontrola

Następny temat

co sądzicie o tym teściu

Spalanie
Polecane artykuły