towar syf,reakcka organizmu na ssa,wal shoty od rana
...
Napisał(a)
To nie pierwsza opinia nt tych srodkow i takich objawow.
Cos musi byc na rzeczy.
Cos musi byc na rzeczy.
...
Napisał(a)
Mialem to samo po propie z vast pharma i phoenix, ten towar to syf. Nie warto sie meczyc, ja na tym cyklu nic nie zyskalem tylko przechorowalem caly i chodzilem obolaly. Zmien na porzadnego propa, szkoda zdrowia i nerwow.
...
Napisał(a)
Dlaczego nigdy nie ma jaj z aptecznymi środkami?! Undery to syf i albo trafisz na dobrą firmę np unigen i będzie ok albo walisz kinga w którym być może są jakieś bakterie albo inne syfy które powodują reakcję obronną organizmu czyli gorączkę. Po co aż tak ryzykować zdrowie?
Nie wdawaj się w rozmowę z głupim. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem....
...
Napisał(a)
unigen to taki sam UG jak kazdy inny,
lacznei z tymi greckimi zabawkami ktore wbijacie.
Problem jest w tym ze jak ktos nie ma pojecia a sie bierze za robote to sie dzieja takie cuda.
Jest wiele innych ug w pl ktore trzymaja fason.
lacznei z tymi greckimi zabawkami ktore wbijacie.
Problem jest w tym ze jak ktos nie ma pojecia a sie bierze za robote to sie dzieja takie cuda.
Jest wiele innych ug w pl ktore trzymaja fason.
...
Napisał(a)
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Do aptekowego propa niestety nie mam dojścia. Jutro spróbuję, jak tam ktoś wyżej radził wbić rano zamiast dzisiaj wieczór i zobaczę co się będzie dalej działo.
...
Napisał(a)
@misiek, mialem identyczna reakcje organizmu na cyklu z enanem muzteca i deka unigena. Dwa tygodnie przecierpialem i puzniej juz bylo bez niespodzianek. Po strzale, gdziekolwiek bym nie bil mialem na drugi dzien zaj**isty bol. Przez dwa dni mialem nawet temperature. Bycmoze to jakies bakterie ale moze to tez byc poprostu taka reakcja orgaizmu przy pierwszym kontakcie z saa.
...Born to be wild...
...
Napisał(a)
Okej, poszedł szósty strzał. Gorączki już nie ma, wbijam rano;
Wygląda na to, że przyzwyczaiłem organizm do tego shitu. Siła idzie do przodu, libido max, chyba działa...
Ogólnie rzecz biorąc co do marki king-labs nie taki diabeł straszny jak go malują ;). Jeszcze takie pytanie: brał ktoś wino w tabsach od KL??
Zmieniony przez - misiek009 w dniu 2012-03-01 15:59:31
Wygląda na to, że przyzwyczaiłem organizm do tego shitu. Siła idzie do przodu, libido max, chyba działa...
Ogólnie rzecz biorąc co do marki king-labs nie taki diabeł straszny jak go malują ;). Jeszcze takie pytanie: brał ktoś wino w tabsach od KL??
Zmieniony przez - misiek009 w dniu 2012-03-01 15:59:31
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!