Witam. Od jakiegoś czasu, 2 lata lub coś takiego miałem problemy z układem trawiennym. Biegunka dopadała mnie prawie zawsze wtedy gdy tego nie chciałem i coż nadal tak jest
.Gdy wychodze na imprezke, wszesniej do szkoly, na miasto, załaczał mi sie CZŁOWIEK BIEGUNKA xD. zrobilem wszystkie badania, krew, kał, kolonoskopie, gastroskopie, cukier itd. Wszystko w prywatnej klinice, wszystkie wyniki wyszly ok. ok 8 lat temu również mialem podobny problem przy zmianie szkoly na gim. ale trwalo to ok 2 tyg i przeszło. Teraz juz 20 miesięcy bez zmian. Po odebraniu wyników (wszystkich z pozytywnymi wynikami) wnioskuje ze to rola psychiki i trybu zycia jaki prowadze (duzo gram, jestem ostatnio raczej malo aktywny fizycznie) i tu moja prosba, podajcie mi jakies preparaty ziolowe, uspokajające, coś co naturalnie spowalnia prace jelist i ja ze tak powiem, optymalizuje. Mam zamiar równiez zaczac uprawiac jogging i stretching z rana, zmienie diete na zdrowszą. jeśli ktoś ma jakis instruktaż jak medytować również był bym wdzieczny, ogołnie prosze o porady :D
pozdrawiam

pozdrawiam
Na sucho nawet trawa nie rośnie...