SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problemo

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 622

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1760 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 6397
Witam!
W poniedzialek zaczalem bill stara. Trening spoko poszedl ale nogi po chvjv. Zrobilem 3 serie i padlem. Mysle ze za duze obciazenie sobie wrzucilem na poczatek. Chociaz maxy wychodza duzo wieksze na 5 razy. A zrobilem 3 serie mniejszym obciazeniem i padlem. W sumie nogi robilem ostatni raz rok temu. Nie moglem robic nog bo mialem 2 razy kostke skrecona. Jak myslicie zmniejszyc obciazenie?odpuscic bill stara? Odpuscic nogi?
Bo doslownie chodzic nie moge tako kwas..;)
Od pon zaczalem tez cykl
Nitro przed i po treningu
5g mono rano
Bcaa przed i w czasie treningu.
Witaminki
Bialko
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1528 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 17114
na body factory masz pełny kalkulator do którego wklepujesz obciażenie i sam ci wylicza wszystko
a jeżeli dopiero zacząłeś trenować nogi to bill star jest bardzo wymagajacym treningiem i może być za mocny na poczatek, sam go ostatnio przerabiałem to wiem

Zmieniony przez - meverick w dniu 2013-07-17 22:39:13

jeśli ci pomogłem kliknij przyznaj soga !

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Split 4 dniowy - zmiana ćwiczeń

Następny temat

Siła w wyciskaniu leżąc.

electro
Polecane artykuły