...
Napisał(a)
Witam.Od czasu kiedy zacząłem cykl na oxytholu(Oxymetholone) mam ogromny problem z mojim załadkiem.Mam zgage nie mam apetytu jak cos zjem naciaga mnie na wymioty.Brałem ranigast,famidyne smetce i nic:( zmniejszyłem dawke i biore teraz po pół tabletki a dolegliwosci dalej nie ustepuja.Oczywiscie to nie jest mój pierwszy cykl po metce nic nigdy mi nie było a dawki były czasami spore.Jezeli znacie jakies inne wyjscie niz przerwanie cylku to piszczie z góry dzieki. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Lakcid zdaje się pobudza florę bakteryjną w jelitach ale czy pomoże na zgagola ? Kolego nie przejmuj się ja też tak miałem jak żarłem dobre vinko u mnie Rennie dawało radę. Jak ostry zgagol tzn że towar dobry IMO. 

Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
Lakcid istotnie na problemy tego typu moze byc pomocny,
jakie srodki oslonowe (na watrobe) sa stosowane wraz z antkiem?
jakie srodki oslonowe (na watrobe) sa stosowane wraz z antkiem?
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
sprobuj Ortanol
Zmieniony przez - Juniorr w dniu 2008-01-15 23:41:16
Zmieniony przez - Juniorr w dniu 2008-01-15 23:41:16
...
Napisał(a)
Rapacholin 3 tabletki dziennie ,po jednej na 30 minut przed posiłkiem. Lakcid jako osłona 2 ampułki dziennie lub zamiennie z kefirem lub mlekiem acidofilnym.Sylimarol do kosza,zamiast tego esselive .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!