Hej, mam duzy problem, moj metabolizm to chyba z samych tasiemcow siw sklada. Od miesiaca mam diete na mase z potreningu, na poczatki euforia happy, ze beda efekty, a tu nic. Miesiac sie konczy, a ja przybralem 0.5 kg, i to chyba wody, bo zaczalem vrac kreatyne. Kcal zapotrzebowanie to chyba 3000, diete mam na 4000 kcal, bialko 190, wegli 400 prawie i tluszczy bodajze 80, nie pamietam za bardzo. Co jest nie tak? Trening dobry, czy powinienem udac sie do psychologa czy do lekarza, bo obsesje mam juz patrzac w lustro wyglada ok, ale z gory to lapki takie male, gdyby nie klata to.by nie bylo widac ze cwicze. Dodam, ze uroslem pare cm przez wakacje i nie wiem czy przez to nie urosly lapki. Trening 4 razy w tyg.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Efekty przychodzą powoli. Monitoruj wagę i dodawaj kalorie stopniowo (powiedzmy +300kcal/dzień w danym tygodniu), do momentu w którym będziesz przybierał ok. 1kg na miesiąc. 0,5kg w miesiąc to wcale nie mało, jakbyś przytył 5kg to gwarantuje że byłby to prawie sam tłuszcz.
Zmieniony przez - anonimbrzydki w dniu 2016-08-30 16:08:25
Zmieniony przez - anonimbrzydki w dniu 2016-08-30 16:09:06
Zmieniony przez - anonimbrzydki w dniu 2016-08-30 16:08:25
Zmieniony przez - anonimbrzydki w dniu 2016-08-30 16:09:06
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!