Witajcie. Mam mały problem z prawym bicepsem. Kiedyś a dokładnie 4 lata temu miałem naderwany bądź mocny skurcz w prawej ręce, ponieważ nie mogłem jej wyprostować. Po stosowaniu maści ból przeszedł po tygodniu i ręką wróciła do formy. Teraz natomiast zauważyłem że mój biceps a dokładnie prawa strona jest jakaś dziwna. W dodatku przy podnoszeniu hantla ze skrętem przechodzi prąd w żyłach aż dochodzi on do palca wskazującego i staje się to niekomfortowe, a przy normalnym użytkowaniu mój lewy biceps jest cały czas na lekkiej (pompie) czyli główny biceps (kulka) wystaje, nawet nie muszę jej spinać, a z lewą jest problem bo nawet przy maksymalnym spięciu widać tak jak na zdjęciach. Chciałbym wiedzieć czy ktoś miał również podobny problem ponieważ zaczyna mnie to niepokoić. A nie chciałbym mieć żadnych zabiegów chirurgicznych,ponieważ od nowego roku mam zamiar robić kurs na trenera personalnego. Wysyłam wam swoje zdjęcia jak to wszystko wygląda by na spokojnie ocenić sytuację. Z góry dziękuję wam za odpowiedz i życzę wam Wesołych Świąt.
Zmieniony przez - ZI3LIN w dniu 2016-12-24 12:24:59

Zmieniony przez - ZI3LIN w dniu 2016-12-24 12:24:59