Witam, mam 22lata i pewien problem- powiększoną lordozę lędźwiową. Siłownia to moja pasja i ciężko byłoby mi z niej zrezygnować... Bardzo bym chciał żeby ktoś pomógł mi w skorygowaniu planu, tak by lordoza sie nie poglebiala. Da się ja jeszcze zmniejszyc w moim wieku? Przedstawie moj obecny plany: Poniedziałek: klatka wyciskanie hantli na plaskiej 4s wyciskanie sztangi na skosie 4s dipsy 3s rozpietki na skosie 4s Biceps modlitewnik 4s sztangielek z supinacja 3s sztangielek wzdluz tulowia 3s Sroda: barki sztanga zza glowy 4s unoszenie sztangielek bokiem w gore 3s unoszenie sztangielek w opadzie 3s Nogi przysiad ze sztanga 4s wykroki 4s prostowanie na czworoglowy 3s lezenie na brzuchu na takiej maszynie i przyciaganie walka do posladkow 4s- na dwuglowe ud łydki 4s Piątek plecy drazek nachwytem 4s wioslowanie w opadzie tulowia 4s przyciaganie hantla 4s wyciag wąsko do klatki 4s triceps francuskie do czola 4s prostowanie hantla 3s wyciag 3s Dodam, ze po kazdym treningu cwicze miesnie brzucha. Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Zmieniony przez - alfaromeo w dniu 2012-11-05 23:20:13
Zmieniony przez - alfaromeo w dniu 2012-11-05 23:20:13
Krzysztof Piekarz