Cześć :) Jestem Patrycja i mama 23 lata od trzech lat jestem na diecie 1800 kacl jem wszystko tylko żeby się zmieścić w tych 188 kaloriach. Napoczątku mojej prezygody ważyłam 85 kg przy wzroście 168 teraz wazę 55 kf i jestem bardzo zadowolona z mojego efektu, ale mam w planach zrzucić jeszcze jakieś 3 kg :). Tylko od jakiegoś miesiąca zauwarzyłam u siebie problem a mianowicie zaczęłam "rzucać" się na jedzenie zwłaszcza słodyczy. Waga pokazuje już +2 kg :( strasznie się boję, że przytuję albo wpadnę w jakąś chorobę: bulimia, depresja czy coś w ten deseń. Pomocy bo nie wiem skąd się biorą moje napady!!!! Mam w planach zrobić sobie dwa razy w tygodniu cheat day bez wyrzutów sumienia dwa dni w tygodniu i mie spokojną psychikę ale nie wiem czy to dobry pomysł. Dodam jeszcze,że czuję się bardzo słabo i wieczoirami brakuje mi sił na wszystko.. Pomocy!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!