...
Napisał(a)
czy ktos moze mi doradzic odnosnie silabolanu??? mam zamiar wziasc go z prolongatumem. 50mg silki co drugi dzien i 200mg tescia co tydzien,8 tyg. po tem nlove , clomid z hcg i kreatyne. Chodzi mi glownie o silabolan, czy ktos go bral i czy jest dobry????? z gory dziekuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
- nolvadex zacznij od 3 tygodnia (mzoesz od 1)cyklu asz do odblokowania
- clomid 2 tygodnie po ostatnim strzale prolki
- hcg w koncowce cyklu, cyzli ostatnie tygodnie
- prolke bierz 200 mg co 5 dni a nie 7
- silka mzoe byc
- clomid 2 tygodnie po ostatnim strzale prolki
- hcg w koncowce cyklu, cyzli ostatnie tygodnie
- prolke bierz 200 mg co 5 dni a nie 7
- silka mzoe byc
...
Napisał(a)
dzieki za podpowiedz, obawialem sie brac silke bo widzialem opinie ze nic nie dziala i chcialem ja zastapic ewentualnie superanabolonem, ale sam nie wiem w koncu co jest lepsze??????????
...
Napisał(a)
mam jeszcze pytanie odnosnie silabolanu, czy brac go od poczatku cuklu do 6 tygodnia, a potem np. 2amp. deca, czy przez cale 8 tygodni, czy np. od drugiego tygodnia??????
...
Napisał(a)
dlamnie silka to nie bardzo troche...no ale kto co woli
jak masz kase by zamienic silke na superke to odrazu z miejsca zamieniaj
co do nolvy to 10 mg dziennie jest Ok...jak zaczna suty wariowac to wtedy dawka okolo 50-60 mg
a ostatniego pytania to ja nie rozumiem

jak masz kase by zamienic silke na superke to odrazu z miejsca zamieniaj

co do nolvy to 10 mg dziennie jest Ok...jak zaczna suty wariowac to wtedy dawka okolo 50-60 mg
a ostatniego pytania to ja nie rozumiem

...
Napisał(a)
pytanie jest odnosnie czasu brania silki, bo jak wiem dziala przez 6 tygodni a ja mam cyklik na 8 i zastanawiam sie jak to rozpisac??? czy od poczatku silke i na koncu zmienic na cos czy brac ja przez cale 8 tyg, czy tez zaczac od 2 tyg.
mam jeszcze pytanie do Ciebie??? jak to jest z zamowieniami koksow ze stron w necie???? mozna im zaufac???? z jakich stron ewentualnie zamawiac??? lub moze Ty masz jakis cennik i mozliwosc przeslania czegos???? bo u mnie ceny sa zbyt duze z tymi co widzialem w necie, a i tak juz kilka cykli zrobilem po wygurowanych cenach.
mam jeszcze pytanie do Ciebie??? jak to jest z zamowieniami koksow ze stron w necie???? mozna im zaufac???? z jakich stron ewentualnie zamawiac??? lub moze Ty masz jakis cennik i mozliwosc przeslania czegos???? bo u mnie ceny sa zbyt duze z tymi co widzialem w necie, a i tak juz kilka cykli zrobilem po wygurowanych cenach.
...
Napisał(a)
zmien ta silke na superke i bedzie najlepiej
Co do stron to nic nie bede mowil bo na sterydy nikogo nie namawiam i nie chce miec z tmy zdneog doczynienia
ale maila Ci puszcze
Zmieniony przez - tomaszeq w dniu 2004-10-21 14:58:43

Co do stron to nic nie bede mowil bo na sterydy nikogo nie namawiam i nie chce miec z tmy zdneog doczynienia

Zmieniony przez - tomaszeq w dniu 2004-10-21 14:58:43
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!