Witam, masuje od jakiegos czasu i placek owsiany mi jakos slabo wchodzi (biore do szkoly), sklad:
100g platkow
2 jaja
troche rodzynek, migdalow, wiorek owocowych
zajadam np. bananem lub jablkiem, ale to takie suche i srednie w smaku.
Widze, ze sa przepisy np. z cebula, papryka, miechem itd. Czy jezeli na to dam ser mozarelle i przysmaze to bedzie zdrowe czy zbytnio nie? Chce jakos wykombinowac zeby nie byl taki suchy i dobrze wchodzil.
100g platkow
2 jaja
troche rodzynek, migdalow, wiorek owocowych
zajadam np. bananem lub jablkiem, ale to takie suche i srednie w smaku.
Widze, ze sa przepisy np. z cebula, papryka, miechem itd. Czy jezeli na to dam ser mozarelle i przysmaze to bedzie zdrowe czy zbytnio nie? Chce jakos wykombinowac zeby nie byl taki suchy i dobrze wchodzil.