witam,
zarejestrowałam się tutaj na formum bo może w końcu ktoś mi pomoże.
Mam 166cm wzrostu warzę 57 kg przytyłam ostatnio 5kg mimo że odżywiam się prawidłowo.. stosowałam juz diety i teraz strasznie ciężko pozbyć mi się zbędnych kg przytyłam w udach i nie komfortowo się z tym czuję.
dieta:
śniadanie:
płatki owsiane na wodzie,
4białka z jajka,
orzechy
IIposiłek:
2-3 kromki chleba razowego wędlina warzywa
lub serek wiejski z warzywami
obiad:
pierś z kurczaka gotowana ryż brązowy warzywa
IV posiłek
tunczyk z warzywami lub serek wiejski lub odżwka białkowa po treningu
kolacja twaróg chudy mleko 0,5% orzechy
ćwiczę sporo godzin zumby co podejrzewam że spala mi mięśnie i staję sie ''galaretowata"..osatnio zaczęłam ćwiczyć trening na rzeźbę cięzkimi hantlami ćwiczę biceps zwykle 4 serie po 20 powrórzen pozniej ze sztangą składy, wypady , triceps, martwy ciąg.. mniejsze partie mięsniowe 3x15
Jak powinnam sensownie to połączyć żeby wyrzeźbić sylwestkę i spalić te kilka kg tłuszczu szczególnie na udach kótre mi ostatnio przybyły??
zarejestrowałam się tutaj na formum bo może w końcu ktoś mi pomoże.
Mam 166cm wzrostu warzę 57 kg przytyłam ostatnio 5kg mimo że odżywiam się prawidłowo.. stosowałam juz diety i teraz strasznie ciężko pozbyć mi się zbędnych kg przytyłam w udach i nie komfortowo się z tym czuję.
dieta:
śniadanie:
płatki owsiane na wodzie,
4białka z jajka,
orzechy
IIposiłek:
2-3 kromki chleba razowego wędlina warzywa
lub serek wiejski z warzywami
obiad:
pierś z kurczaka gotowana ryż brązowy warzywa
IV posiłek
tunczyk z warzywami lub serek wiejski lub odżwka białkowa po treningu
kolacja twaróg chudy mleko 0,5% orzechy
ćwiczę sporo godzin zumby co podejrzewam że spala mi mięśnie i staję sie ''galaretowata"..osatnio zaczęłam ćwiczyć trening na rzeźbę cięzkimi hantlami ćwiczę biceps zwykle 4 serie po 20 powrórzen pozniej ze sztangą składy, wypady , triceps, martwy ciąg.. mniejsze partie mięsniowe 3x15
Jak powinnam sensownie to połączyć żeby wyrzeźbić sylwestkę i spalić te kilka kg tłuszczu szczególnie na udach kótre mi ostatnio przybyły??