...
Napisał(a)
Witam.Pytam z ciekawości jest jakiś PH który nie wymaga odblokowania szukałem ale nie znalazłem dokładnej odpowiedzi.Myślałem o Halodrol z NUTRITION ale opinie o nim są nie za ciekawe.Chodzi mi o PH który nie zjada aż tak wątroby
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
h-drol i epi to jedyne po których ewentualnie obejdzie się bez odbloku aptecznego, ale oba dają po wątrobie
...
Napisał(a)
czyli wystarczą osłonki i z odblokowanie organizm sam sobie poradzi a epi to skrót możesz napisać o nim więcej.
...
Napisał(a)
ok już wiem dzięki za odpowiedz czyli organizm powinien sam się "odblokować" po nich
...
Napisał(a)
wszystko jasne teraz już wiem że się nie opłaca jak już coś się planuje to lepiej kupić jakiś porządny PH
...
Napisał(a)
nie ale to z tych słabszych
Jeżeli bym pojechał na h-drol 4 tygodnie z osłonkami,dietą i na odblokowanie jakiś tribulus i kreatyny na podtrzymanie ile bym urósł swoim zdaniem tak na oko
Zmieniony przez - bogdan6120 w dniu 2010-08-08 01:05:15
Jeżeli bym pojechał na h-drol 4 tygodnie z osłonkami,dietą i na odblokowanie jakiś tribulus i kreatyny na podtrzymanie ile bym urósł swoim zdaniem tak na oko
Zmieniony przez - bogdan6120 w dniu 2010-08-08 01:05:15
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!