Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
267
Informuje ze w dniach 2 - 9 lipca 2006r odbedzie sie oboz Sambo.
Organizatorem jest Aleksander Horbatyuk - Sasza
Oboz odbedzie sie w miejscowosci Myczkowce ( Jezioro Myczkowskie) nad Sanem na polu namiotowym
koszt : 350zl (bez posilkow i przejazdu)
przewidywane zajecia z Sambo sportowego i militarnego
pytania i zgloszenia na forum lub pod numerem 606136133 albo 502841883 lub 693408746
!!!!!!! ZAPRASZAMY !!!!! - starszych i mlodszych :D
Zmieniony przez - tygrysica. w dniu 2006-05-31 12:35:08
"Walka wręcz to niewidzialna broń, której nie można wykryć..."
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
267
no wiesz pole namiotowe no to mieszkanie w namiotach :) dokladnego planu treningow jeszcze nie znam choc wiem ze maja byc 3 rzy dziennie i pare niespodzianek. Taki szczegolowy co do godzin i tak dalej dopiero poznam
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
871
Hej. A czy to jest obozik dla doswiadczonych ludzi z SW?:D bo w sumie chetnie bym sie przejechal i cos poczuczyl no ale moje doswiadczenie jest bliskie zeru;) a nie chcialbym byc ani balastem dla lepszych ani workiem treningowym;) wkoncu wakacje to czas relaksu;) pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
267
w sumie to jest dla kazdego tzn dla kogos kto zaczyna dopiero co kolwiek cwiczyc i dla tego co juz troche cwiczy Zapewniam Cie ze dla nikogo nie bedziesz workiem treningowy ani balastem
Szacuny
0
Napisanych postów
870
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5447
Dendi, ja tez otarlem sie o sekcje Saszy nie majac zadnego doswiadczenia w stylach chwytanych. Trzeba przyznac, ze zna sie na tym co robi Atmosfera w sekcji tez jest niezla, na pewno Ci sie spodoba.