jak dobrze pojdzie to w srodku masz metyl
...
Napisał(a)
filip , tyś k0rwa slepy , luddzie pisza ze napo ***nia , a w swoim temacie z fotami pisesz ze napo za***iesz bueheheehe :D powodzenia
...
Napisał(a)
1Po pierwsze napo kupiony nie w zlodziejskiej Polsce 2 bd jadl to powiem moze sie zdziwie moze nie zobaczymy nigdy niejadlem tej mety a wzielem na sprubowanie wiec przekonam sie kazdy ma inne zdanie i inne doswiadczenie z ta meta a ja sie przekonam sam na sobie i wam powiem czy warta jest cos:D za***ie sobie z 7tb dziennie
Ruszyla Machina i nic jej k***a nie zatrzyma ....ONN!!!!
...
Napisał(a)
w UK przerabialem conajmniej 3 rozne walki napo 

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
zalamojesz mnie
...
Napisał(a)
mowisz ze balkana:D ale w uk chyba nie dostane
...
Napisał(a)
Naposim po za tym że łądnie wygląda i wygląda prawie na 99% jak apteka bo i taką też przecież jest metka!, to trafić na orginał Naposimu jest jak gra w totolotka. Orginał prawie nie osiągalny a jak jest to cena znowu jest zaporowa.
...
Napisał(a)
Chlopaki szamia ja 3 dzien i powie jak narazie mam cisnienie bardzo wysokie serce wali jak u konia mialem tak juz jak jadlem mete phoenixa 5mg 1 partie czuje ze bd jednak dobra zdam relacje za pare dni..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!