...
Napisał(a)
Witam wszystkich pakerow, nie jestem zbytnio swiezym ze tak powiem kulturysta trenuje juz od 3 lat ale nigdy nie bralem zadnych suplementow .Teraz gdy mam do nich dostep i nie ma znaczenia ile kosztuja nie bardzo sie orientuje jak je brac,wiec wybralem ten oto sposob i licze ze ktos mi pomoze chodzi mi glownie o to jak brac szczegolnie HMB ,aminokwasy, w jakich ilosciach i w jakich porach wraz z posilkami czy miedzy nimi oraz w dni pozatreningowe , ghdyz nigdy nie jest to sprecyzowane , stosuje teraz witaminy oraz mineraly czy ma tez jakis wplyw na to w jakich porach je bierzemy i jak?. Jesli ma ktos chwilke czasu i moglby mi odpowiedziec na to bylbym bardzo wdzieczny,moze mi tez ktos podsunie kombinacje aby zlapac jak najwiecej sily oraz czystej masy miesniowej ,dla ulatwienia waze obecnie ok 95 kg z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi mozecie tez pisac do mnie na maila [email protected]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
glownie o to jak brac szczegolnie HMB
MNOZESZ BRAC RANO, PRZED SNEM, ALE GLOWNA PORA POLECAM PO TRENINGU.
DAWKA OK.3g/DZIEN JEST ODPOWIEDNIA.
aminokwasy, w jakich ilosciach i w jakich porach
POLECAM PRZED TRENINGIEM W DAWCE OK. 7-8g WRAZ Z PORCJA GLUKOZY/CARBO.
wraz z posilkami czy miedzy nimi
MOZESZ TAZKE PRZED POSILKAMI. ALE NIE JEST TO WYMAGANE.
oraz w dni pozatreningowe
AMINOKWASY TO DROGA FORMA SUPLEMENTACJI BIALKIEM - POLECAM WIEC POZOSTAWIC JE SOBIE NA PORE PRZEDTRENINGOWA.
JESLI NIE MASZ OGRANICZEN. MOZESZ BRAC JE ROWNIEZ PRZED POSILKAMI ORAZ - W DRUGIEJ NAJBARDZIEJ OPTYMALNEJ PORZE DLA NICH - Z SAMEGO RANA NA CZCZO.
stosuje teraz witaminy oraz mineraly czy ma tez jakis wplyw na to w jakich porach je bierzemy i jak?.
POLECAM PO PIERWSZYM POSILKU SUPLEMENTACJE MULIWITAMINA Z MINERALAMI.
W CIAGU DNIA JESLI BIERZESZ TO POLECAM 3X/DZIEN.
OGOLNIE OMIJAJ RACZEJ PORE OKOLOTREINGOWA.
JAK JE BIERZEMY ? NORMALNIE. LYKAMY PO PROSTU PO POSILKU.
POLECAM JEDNAK WPROWADZIC WARZYW DO DIETY - TO NAJABARDZIEJ OPTYMALNE ZRODLO DOSTARCZANIA WITAMIN I MINERALOW.
Jestem nikim - z tego poziomu samooceny nizej spasc nie moge wiec moze byc tylko lepiej.
Doradca w dziale Alternatywna Droga.
MNOZESZ BRAC RANO, PRZED SNEM, ALE GLOWNA PORA POLECAM PO TRENINGU.
DAWKA OK.3g/DZIEN JEST ODPOWIEDNIA.
aminokwasy, w jakich ilosciach i w jakich porach
POLECAM PRZED TRENINGIEM W DAWCE OK. 7-8g WRAZ Z PORCJA GLUKOZY/CARBO.
wraz z posilkami czy miedzy nimi
MOZESZ TAZKE PRZED POSILKAMI. ALE NIE JEST TO WYMAGANE.
oraz w dni pozatreningowe
AMINOKWASY TO DROGA FORMA SUPLEMENTACJI BIALKIEM - POLECAM WIEC POZOSTAWIC JE SOBIE NA PORE PRZEDTRENINGOWA.
JESLI NIE MASZ OGRANICZEN. MOZESZ BRAC JE ROWNIEZ PRZED POSILKAMI ORAZ - W DRUGIEJ NAJBARDZIEJ OPTYMALNEJ PORZE DLA NICH - Z SAMEGO RANA NA CZCZO.
stosuje teraz witaminy oraz mineraly czy ma tez jakis wplyw na to w jakich porach je bierzemy i jak?.
POLECAM PO PIERWSZYM POSILKU SUPLEMENTACJE MULIWITAMINA Z MINERALAMI.
W CIAGU DNIA JESLI BIERZESZ TO POLECAM 3X/DZIEN.
OGOLNIE OMIJAJ RACZEJ PORE OKOLOTREINGOWA.
JAK JE BIERZEMY ? NORMALNIE. LYKAMY PO PROSTU PO POSILKU.
POLECAM JEDNAK WPROWADZIC WARZYW DO DIETY - TO NAJABARDZIEJ OPTYMALNE ZRODLO DOSTARCZANIA WITAMIN I MINERALOW.
Jestem nikim - z tego poziomu samooceny nizej spasc nie moge wiec moze byc tylko lepiej.
Doradca w dziale Alternatywna Droga.
...
Napisał(a)
proponuje ci bcaa 2 do 3 gram na 30 minut pryed treningiem + 5g od rayu po treningu,nstp.
glutamine 5g po treningu
carbo ok 50g po treningu
aminokwasy proste ok 8 do 10g na czczo i 8 do 10 g na noc
bialko serwatki ok 40g na 3 gody przed 1 posilkiem i ok 40 g na 30 minut pryed snem rozrabiana na wodzie. Te suplementy sa najwayniejsze!!!!! no i ocyzwiscie kreatzna m, bey naszcania tzlko 5g po treningu przey 4 do 5 tyg. nstp. przerwa tey 4 do 5 tyg
ojciec
glutamine 5g po treningu
carbo ok 50g po treningu
aminokwasy proste ok 8 do 10g na czczo i 8 do 10 g na noc
bialko serwatki ok 40g na 3 gody przed 1 posilkiem i ok 40 g na 30 minut pryed snem rozrabiana na wodzie. Te suplementy sa najwayniejsze!!!!! no i ocyzwiscie kreatzna m, bey naszcania tzlko 5g po treningu przey 4 do 5 tyg. nstp. przerwa tey 4 do 5 tyg
ojciec
Polecane artykuły