Znowu mam chore migdalki, bylem chory i siedzilem tydzien w domu teraz znowu mam jec hore bo to czuje.Macie jakis dodmowy sposob albo jakis inny zbey szybko wyzdrowialy ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
domowy sposób? nie przeziębiać się.
a normalnie to antybiotyk (lekarz).
a normalnie to antybiotyk (lekarz).
...
Napisał(a)
jak nawraca to luivac zaczac brac
"po co byc za wysoko jak mozna spokojnie byc nisko"
...
Napisał(a)
Mialem podobnie ostatnio, co tydzien nawroty, sie w****ilem, poszedlem do lekarza, powiedzialem ze chce dobry antybiotyk bo ja niemam czasow chorowac, bralem 2g na dobre Duomoxu i mam spokoj juz ze 3 tygodnie. Zauwazylem tez ze od jarania fajek/cygar latwiej chorowalem na gardlo. Musisz przejsc porzadnie pełną kuracje antybiotykiem.
...
Napisał(a)
przewertować kilka topiców ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Od fajek ,mozliwe pale juz szusty rok wiec wszytsko mozliwe.Antybiotyki bralem takie wielkie piguly po 1g nazwa to cos na a... ale neipamietam jka dokladnie jakas dluga nazwa.Przypomnialo mi sie ta choroba nazywlaa sie angina ropna.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!